Molenwal Oudewater isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Molenwal Oudewater isolatie

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Oudewater
Straatnaam:Molenwal
Soort isolatie:Spouwmuren isoleren
Uitvoerdatum:09-05-2022
  • Spouwmuren isoleren
  • Hoogwerker
  • Knipvoeg herstellen

Oudewater

Molenwal Oudewater isolatie

Oudewater

Molenwal Oudewater isolatie

 

Spouwmuren isoleren Oudewater

Ons isolatieteam was op 09-05-2022 te vinden in Oudewater. De werkzaamheden bestonden onder andere uit het isoleren van de spouwmuren. Door de spouwmuren te isoleren zorgen de bewoners ervoor dat het wooncomfort toeneemt en de energierekening afneemt. Ons vakkundige team van isolatiemonteurs heeft voor deze isolatie klus in Oudewater het hoogwaardige isolatiemateriaal van het merk Knauf Supafil gebruikt. De minerale glaswol van Knauf Supafil is gesiliconiseerd en daardoor vocht afstotend en damp-doorlatend.

hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Oudewater

offerte spouwmuurisolatie

Gebruik van een Hoogwerker


Omdat de gevel niet optimaal bereikbaar is met ladders was het noodzakelijk om voor deze isolatieklus in Oudewater een hoogwerker te gebruiken. Via onze vaste partner is er een hoogwerker op locatie gebracht. Onze isolatiemonteurs kunnen nu isolatiemateriaal aanbrengen op plaatsen die normaal niet (veilig) te bereiken zijn via een ladder.

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Oudewater aan de Molenwal na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan het herstellen van de knipvoeg.