Muurisolatie Hengelo

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Muurisolatie Hengelo

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Hengelo
Straatnaam:Achterhoekse Molenweg
Soort isolatie:Muurisolatie aanbrengen
Uitvoerdatum:08-11-2018
  • Muurisolatie aanbrengen
  • Muurisolatie hoekwoning
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Hengelo

Muurisolatie Hengelo

Hengelo

Muurisolatie Hengelo

Hengelo

Muurisolatie Hengelo

 

Muurisolatie Hengelo

Op donderdag 08-11-2018 zijn ook de bewoner(s) aan de Achterhoekse Molenweg voorzien van een goede muurisolatie. De muur is geïsoleerd met glaswol van Knauf, hierdoor is de woning nu makkelijke warm te stoken is. En blijft de woning langer op temperatuur waardoor de verwarming in de ochtend minder werk hoeft te doen de woning weer op te warmen naar de gewenste temperatuur.

Is muurisolatie ook bij mijn woning mogelijk?

Het schilt per woning of muurisolatie mogelijk is. U kunt er van uit gaan dat als uw woning gebouwd is na 1924 dat uw woning over spouwmuren beschikt. Als uw woning bebouwd is na 1980 is er een grote kans dat de muren van uw woning vanuit de bouw uit al geïsoleerd is. Vraag daarom één van onze adviseurs om te beoordelen uw woning geschikt is voor muurisolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Hengelo

offerte spouwmuurisolatie

Hengelo, 08-11-2018

Muurisolatie hoekwoning in Hengelo

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft deze hoekwoning in Hengelo aan de Achterhoekse Molenweg in de provincie Overijssel voorzien van muurisolatie met Knauf Supafil. Dit is gebeurd op donderdag 08-11-2018. Doordat de muren van deze hoekwoning voorzien zijn van muurisolatie besparen de bewoners flink op hun energienota. Daarnaast zal het wooncomfort toenemen, omdat de binnenmuren de warmte nu beter zullen absorberen. Koude muren zijn verleden tijd!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Hengelo

offerte spouwmuurisolatie

Bij deze woning zijn 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Hengelo is de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Achterhoekse Molenweg in Hengelo 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Hengelo spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Achterhoekse Molenweg in Hengelo besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.