Muurisolatie Naarden

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Muurisolatie Naarden

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Naarden
Straatnaam:Rembrandtlaan
Soort isolatie:Muurisolatie aanbrengen
Uitvoerdatum:08-11-2018
  • Muurisolatie aanbrengen
  • Muurisolatie twee onder een kap woning
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Naarden

Muurisolatie Naarden

Naarden

Muurisolatie Naarden

Naarden

Muurisolatie Naarden

 

Muurisolatie Naarden

Op donderdag 08-11-2018 zijn ook de bewoner(s) aan de Rembrandtlaan voorzien van een goede muurisolatie. De muur is geïsoleerd met glaswol van Knauf, hierdoor is de woning nu makkelijke warm te stoken is. En blijft de woning langer op temperatuur waardoor de verwarming in de ochtend minder werk hoeft te doen de woning weer op te warmen naar de gewenste temperatuur.

Is muurisolatie ook bij mijn woning mogelijk?

Het schilt per woning of muurisolatie mogelijk is. U kunt er van uit gaan dat als uw woning gebouwd is na 1924 dat uw woning over spouwmuren beschikt. Als uw woning bebouwd is na 1980 is er een grote kans dat de muren van uw woning vanuit de bouw uit al geïsoleerd is. Vraag daarom één van onze adviseurs om te beoordelen uw woning geschikt is voor muurisolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Naarden

offerte spouwmuurisolatie

Naarden, 08-11-2018

Muurisolatie twee onder een kap woning in Naarden


Het aanbrengen van muurisolatie bij een twee onder een kap woning is een slimme manier om te starten met energiebesparing. De muren van een twee onder een kap woning bevatten vaak gemiddeld een oppervlakte van ongeveer 95 m2. De gemiddelde spouwbreedte ligt vaak om en nabij 6 centimeter. Door de ruimte tussen de muren te vullen met spouwmuurisolatiemateriaal zorgt u ervoor dat er geen koude lucht van buiten via de spouw de woonkamer binnendringt. U zult daardoor minder snel de verwarming hoger zetten om de gewenste kamertemperatuur te bereiken. Indien de muren van de buren niet geïsoleerd zijn ( en zij dit ook niet willen) dan plaatsen wij op de scheiding van deze muur verschillende spouwborstels die er voor zorgen dat het isolatiemateriaal niet in de spouwmuur van de buren terecht komt.


Meer informatie over spouwmuurisolatieBekijk hier onze isolatie projecten in Naardenofferte spouwmuurisolatie


Bij deze woning zijn 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Naarden is de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Rembrandtlaan in Naarden 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.