Muurisolatie Baarn

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Muurisolatie Baarn

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Baarn
Straatnaam:Pieter de Hooghlaan
Soort isolatie:Muurisolatie aanbrengen
  • Muurisolatie aanbrengen
  • Muurisolatie hoekwoning
  • Spouwverontreiniging verwijderen
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Baarn

Muurisolatie Baarn

Baarn

Muurisolatie Baarn

Baarn

Muurisolatie Baarn

 

Muurisolatie Baarn


Op deze dag zijn ook de bewoner(s) aan de Pieter de Hooghlaan voorzien van een goede muurisolatie. De muur is geïsoleerd met glaswol van Knauf, hierdoor is de woning nu makkelijke warm te stoken is. En blijft de woning langer op temperatuur waardoor de verwarming in de ochtend minder werk hoeft te doen de woning weer op te warmen naar de gewenste temperatuur.

Muurisolatie hoekwoning in Baarn

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft deze hoekwoning in Baarn aan de Pieter de Hooghlaan in de provincie Utrecht voorzien van muurisolatie met Knauf Supafil. Doordat de muren van deze hoekwoning voorzien zijn van muurisolatie besparen de bewoners flink op hun energienota. Daarnaast zal het wooncomfort toenemen, omdat de binnenmuren de warmte nu beter zullen absorberen. Koude muren zijn verleden tijd!

spouwmuur schoonmaken

De bewoners aan de Pieter de Hooghlaan in Baarn laten voordat de isolatieklus begint de spouwmuurvervuiling professioneel verwijderen door Plus Isolatie. Voordat u spouwmuurisolatie kunt toepassen, dient de spouwmuur geen puin te bevatten. De uitvoerende ploegen van Plus Isolatie hebben ruime ervaring met het verwijderen van spouwmuurvervuiling.

2 ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Baarn ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatie kanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten en binnenmuur tot dat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er muisdichte ventilatiekapjes aangebracht.

Klant beoordeling

08-11-2018
Naam:B.C. Verhoef
Woonplaats:Baarn
Soort isolatie:Muurisolatie aanbrengen
10

Snelheid afspraak maken10
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden10
Documentatie materiaal10
Kwaliteit van het advies10
Kwaliteit v/d uitvoering10

Ervaring van onze klant:Wij zijn zeer tevreden.