Wand Isolatie Hengelo

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Wand Isolatie Hengelo

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Hengelo
Straatnaam:Boekeloseweg
Soort isolatie:Wand isolatie aanbrengen
Uitvoerdatum:12-11-2018
  • Wand isolatie aanbrengen
  • Knipvoeg herstellen
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Hengelo

Wand Isolatie Hengelo

Hengelo

Wand Isolatie Hengelo

Hengelo

Wand Isolatie Hengelo

 

Hengelo, 12-11-2018

Wand isolatie Hengelo

U ziet hier ons isolatieteam aan het werk met het plaatsen van wand isolatie in Hengelo. Deze isolatiewerkzaamheden hebben plaatsgevonden op maandag 12-11-2018. De aangebrachte wand isolatie zorgt ervoor dat het warmte verlies door de wanden van deze woning sterk afneemt. De gestookte warmte blijft hierdoor dus langer binnenshuis. Een goede wandisolatie gaat hand in hand met een goed isolatiemateriaal. Daarom gebruiken wij het isolatiemateriaal van Knauf Supafil. Door de wanden te isoleren met dit isolatiemateriaal wordt er een uitstekende isolatiewaarde behaald en kunnen de wanden van deze woning ook na de isolatie blijven ademen. De bewoners aan de Boekeloseweg in Hengelo kunnen na het plaatsen van wand isolatie genieten van meer wooncomfort. De koude straling die afkomstig is van de muur is direct verdwenen. De binnenmuur voelt nu ook een stuk warmer aan.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning inHengelo?

Vraag dan een gratis adviesgesprek aan via onderstaande button:
offerte spouwmuurisolatie


Meer informatie over wandisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in HengeloKnipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Hengelo na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan de knipvoeg.

Bij deze woning zijn 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Hengelo is de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Boekeloseweg in Hengelo 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.