Spouwmuurisolatie Rossum

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Rossum

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Rossum
Straatnaam:Thijstraat
Soort isolatie:Spouwmuren isoleren
  • Spouwmuren isoleren
  • Spouwmuurisolatie vrijstaande woning
  • Het aanbrengen van 5 ventilatiekanalen

Rossum

Spouwmuurisolatie Rossum

Rossum

Spouwmuurisolatie Rossum

Rossum

Spouwmuurisolatie Rossum

 

Spouwmuren isoleren Rossum


Ons isolatieteam was deze dag te vinden in Rossum. De werkzaamheden bestonden onder andere uit het isoleren van de spouwmuren. Door de spouwmuren te isoleren zorgen de bewoners ervoor dat het wooncomfort toeneemt en de energierekening afneemt. Ons vakkundige team van isolatiemonteurs heeft voor deze isolatie klus in Rossum het hoogwaardige isolatiemateriaal van Knauf Supafil gebruikt. Dit isolatiemateriaal is gesiliconiseerd en daardoor vocht afstotend en damp-doorlatend.
hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie vrijstaande woning:


Het isoleren van de spouwmuren van een vrijstaande woning is een logische stap als u het wooncomfort van uw vrijstaande woning wilt verbeteren. Door het grote muuroppervlakte van een vrijstaande woning gaat bij een on-geïsoleerde spouwmuur veel warmte verloren. Ook trekt er bij een vrijstaande woning waarbij geen spouwmuurisolatie is aangebracht veel kou naar binnen. De aangebrachte spouwmuurisolatie bij deze vrijstaande woning gaat het warmteverlies tegen en houd de kou beter buitenshuis. Dit resulteert in lagere stookkosten en veel meer wooncomfort! hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie

Ventilatiekanalen naar de kruipruimte aanbrengen


Deze woning in Rossum is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van 5 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt deze ventilatieroosters aan omdat hierdoor de kruipruimte goed kan blijven ventileren. Voorheen werd de kruipruimte geventileerd door gleuven in de bestaande spouwmuur. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen geen werking meer en moeten er nieuwe roosters worden geplaatst. De adviseur heeft tijdens het isolatieadviesgesprek in kaart gebracht op welke plaats de ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. De ervaren isolatiemonteurs voeren dit nauwkeurig uit, waardoor de ventilatie van de kruipruimte weer optimaal is.

Klant beoordeling

20-11-2018
Naam:Postma
Woonplaats:Rossum
Soort isolatie:Spouwmuren isoleren
9.5

Snelheid afspraak maken10
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden9
Documentatie materiaal8
Kwaliteit van het advies10
Kwaliteit v/d uitvoering10

Ervaring van onze klant: