Irenestraat Arnhem woningisolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Irenestraat Arnhem woningisolatie

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Arnhem
Straatnaam:Irenestraat
Soort isolatie:Woningisolatie met Knauf Supafil
Uitvoerdatum:21-06-2022
  • Woningisolatie met Knauf Supafil
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Arnhem

Irenestraat Arnhem woningisolatie

 

Woningisolatie in Arnhem met Knauf Supafil

Ook in Arnhem aan de Irenestraat in Gelderland heeft Plus Isolatie een woning mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Enige tijd terug heeft één van onze isolatieadviseurs een isolatieadvies uitgebracht. De bewoners hebben opdracht geven om door ons de spouwmuur te laten isoleren. Onze uitvoerde isolatieploeg heeft op 21-06-2022 de spouwmuren van deze woning vakkundig voorzien van minerale glaswol van Knauf Supafil. De bewoners aan de Irenestraat in Arnhem zitten er vanaf dat de isolatie is aangebracht in juni er comfortabel bij! De spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de kou beter buiten het huis blijft, en de warmte in de zomer beter buiten.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Arnhem

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen. Op deze manier worden er eventuele vochtproblemen in de toekomst voorkomen.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bij deze woning in Arnhem heeft Plus Isolatie ook spouwmuurafbakingen geïnstalleerd. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook bekend als spouwborstels, is een uitstekende oplossing voor bewoners van 2-onder-1-kapwoningen, hoekwoningen of tussenwoningen waar de buren geen spouwmuurisolatie willen laten uitvoeren. De bewoners aan Irenestraat in Arnhem kozen ervoor hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakingen plaatsen om te voorkomen dat het isolatiemateriaal zich verspreidt naar de spouwmuur van de buren.

Klant beoordeling

22-06-2022
Naam:Sjaak Polderman
Woonplaats:Arnhem
Soort isolatie:Woningisolatie met Knauf Supafil
8.3

Snelheid afspraak maken8
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden6
Documentatie materiaal8
Kwaliteit van het advies10
Kwaliteit v/d uitvoering8

Ervaring van onze klant:Ik was alleen geïnteresseerd in spouwmuurisolatie. Heb geen advies gevraagd. Door grote drukte liet uitvoering paar maanden op zich wachten. Personeel was zeer deskundig; zowel bij het opstellen van de offerte, maken van de afspraken als bij de uitvoering. Documentatie en verdere administratie gaat digitaal en zeer snel.