Spouwmuurisolatie Urk

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Urk

Provincie:Flevoland
Woonplaats:Urk
Straatnaam:De Reede
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Spouwmuurisolatie vrijstaande woning
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Urk

Spouwmuurisolatie Urk

Urk

Spouwmuurisolatie Urk

 

Spouwmuurisolatie Urk


Op deze dag hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht in Urk. Voorafgaand dit isolatieproject heeft één van onze adviseurs beoordeeld dat de spouwmuren van deze woning in Urk geschikt zijn voor na-isolatie. Dit is vastgesteld door middel van een endoscopisch onderzoek. Het isolatiemateriaal van Knauf Supafil is volgens de laatste technieken in de spouwmuur aangebracht. Naderhand zijn de boorgaten weer netjes op de juiste wijze dicht gevoegd. hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie vrijstaande woning in Urk

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in Urk aan de De Reede in Flevoland de spouwmuren geïsoleerd van deze vrijstaande woning. Voorheen ging er bij deze woning veel warmte verloren door de muren. Met name omdat bij een vrijstaande woning het muuroppervlakte groter is dan een gemiddelde woning. De isolatie glaswol van Knauf Supafil zal zorgen voor een verbetering van het wooncomfort en een daling van het gasverbruik. Door de spouwmuurisolatie die is toepast bij deze vrijstaande woning in Urk, wordt ook het energielabel van de woning beter wat ten goede komt bij een verkoop in de toekomst.

Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Bij deze woning in Urk heeft Plus Isolatie ook ventilatieroosters aangebracht. Door het aanbrengen van ventilatieroosters wordt er gezorgd voor een goede ventilatie die noodzakelijk is om vochtproblemen en nare geuren te voorkomen. Het aantal aan te brengen ventilatieroosters is afhankelijk van de vloeroppervlakte en het aantal compartimenten. De bewoners in Urk aan de De Reede hebben in dit geval meerdere ventilatieroosters laten aanbrengen waardoor de kruipruimte nu goed kan ventileren.

Klant beoordeling

19-11-2018
Naam:Harry Niemuller
Woonplaats:Urk
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
10

Snelheid afspraak maken10
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden10
Documentatie materiaal10
Kwaliteit van het advies10
Kwaliteit v/d uitvoering10

Ervaring van onze klant:Goed en uitgebreid advies. Nette Prijs. UItvoering netjes.Snel en precies gedaan.