Spouwmuurisolatie Olst

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Olst

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Olst
Straatnaam:Thorbeckestraat
Soort isolatie:Spouwmuren isoleren
Uitvoerdatum:27-11-2018
  • Spouwmuren isoleren
  • Spouwmuurisolatie twee onder een kap woning
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Olst

Spouwmuurisolatie Olst

Olst

Spouwmuurisolatie Olst

Olst

Spouwmuurisolatie Olst

 

Spouwmuren isoleren Olst

Ons isolatieteam was op 27-11-2018 te vinden in Olst. De werkzaamheden bestonden onder andere uit het isoleren van de spouwmuren. Door de spouwmuren te isoleren zorgen de bewoners ervoor dat het wooncomfort toeneemt en de energierekening afneemt. Ons vakkundige team van isolatiemonteurs heeft voor deze isolatie klus in Olst het hoogwaardige isolatiemateriaal van het merk Knauf Supafil gebruikt. De minerale glaswol van Knauf Supafil is gesiliconiseerd en daardoor vocht afstotend en damp-doorlatend.

hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Olst

offerte spouwmuurisolatie

Olst, 27-11-2018

Spouwmuurisolatie twee onder een kap woning


Het isoleren van een twee onder een kap woning is een mooie klus die u met een gerust hart kunt overlaten aan onze vakkundige isolatiemonteurs. Bij een twee onder een kap woning gaat het vaak om 3 grote gevels die nog na-geïsoleerd kunnen worden. Met name als de woonkamer zich bevind aan de kant van de buitenmuur zal de aangebrachte spouwmuurisolatie een groot effect hebben op het wooncomfort. De bewoners van deze woning in Olst aan de Thorbeckestraat kunnen nu gaan besparen op hun energienota. De gemiddeld besparing zal tot wel 25% op jaarbasis zijn. hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie

Hoe zit het met de spouwmuur van de buren?


Indien de buren al spouwmuurisolatie hebben hoeven er geen spouwborstels geplaatst te worden. Indien de buren geen spouwmuurisolatie hebben en ook niet van plan zijn om mee te doen met de isolatieklus dan moeten er wel spouwborstels geplaatst worden. Een spouwborstel zorgt ervoor dat het isolatiemateriaal niet in de spouwmuur van de buren terecht komt.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Olst

offerte spouwmuurisolatie

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Olst de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Thorbeckestraat in Olst 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.