Muurisolatie en Bodemisolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
 • Energiebesparend
 • Snelle terugverdientijd
 • Beter wooncomfort
 • Milieuvriendelijk
 • Gunstiger energielabel

Muurisolatie en Bodemisolatie

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Oldenzaal
Straatnaam:Karel Doormanstraat
Soort isolatie:Muurisolatie 2 onder 1 kap woning
 • Muurisolatie 2 onder 1 kap woning
 • Bodemisolatie met Parels
 • Zonnepanelen
 • Spouwverontreiniging verwijderen
 • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
 • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Oldenzaal

Muurisolatie en Bodemisolatie

Oldenzaal

Muurisolatie en Bodemisolatie

Oldenzaal

Muurisolatie en Bodemisolatie

Oldenzaal

Muurisolatie en Bodemisolatie

Oldenzaal

Muurisolatie en Bodemisolatie

Oldenzaal

Muurisolatie en Bodemisolatie

Oldenzaal

Muurisolatie en Bodemisolatie

Oldenzaal

Muurisolatie en Bodemisolatie

Oldenzaal

Muurisolatie en Bodemisolatie

Oldenzaal

Muurisolatie en Bodemisolatie

 

Muur isolatie twee onder 1 kap woning Oldenzaal


Bij deze woning in Oldenzaal heeft Plus Isolatie de muren geïsoleerd met minerale glaswol. De bewoner(s) van deze twee onder 1 kap woning in Oldenzaal gaan de komende jaren flink besparen op hun energienota. Gemiddeld ligt de besparing op 25% op jaarbasis. Omdat de grote zijgevel aan de woonkamer grenst gaan de bewoners ook goed merken dat er nu geen koude tocht meer door de muren de woonkamer binnen trekt. Dit was ook een reden dat deze bewoner(s) hebben besloten om te muren te isoleren. Ons isolatieteam heeft de muren van deze twee onder 1 kap woning geïsoleerd volgens de laatste KOMO-richtlijnen, zodat de bewoner(s) verzekerd zijn van optimale kwaliteit.

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Oldenzaal de bodem geïsoleerd met korrels. Deze korrels worden in vaktermen ook wel EPS-parels genoemd. Door de bodem te isoleren behoord een vochtige kruipruimte tot het verleden. De isolatielaag die is aangebracht houdt optrekkend vocht tegen en dat zorgt voor een beter wooncomfort. Ook de constructie onder de vloer wordt door het voorkomen van optrekkend vocht beter beschermt. Bent u nieuwsgierig geworden naar het isoleren van uw kruipruimte d.m.v. bodemisolatie bekijkt u dan hier de informatiepagina over kruipruimte isolatie d.m.v. parels.

Zonnepanelen in Oldenzaal


Deze woning in Oldenzaal hebben wij voorzien van zonnepanelen. Voorafgaand is er een adviseur van Plus Isolatie op locatie geweest om de wensen en behoeften in kaart te brengen. Zo werd er bijvoorbeeld gekeken naar het energieverbruik van de afgelopen jaren en allerlei andere factoren ( zoals de ligging van het dak) om te bepalen welk type en welk aantal zonnepanelen geschikt zijn voor deze woning. De montage van de zonnepanelen is vakkundig verzorgd door de onze uitvoerende collega's.

Vanaf nu kunnen de bewoner(s) op een duurzame manier energie opwekken. Daarnaast zorgt de aanschaf van zonnepanelen voor een flinke verbetering van het energielabel. Lees hier meer informatie over zonnepanelen.

spouwmuur schoonmaken

De bewoners aan de Karel Doormanstraat in Oldenzaal laten voordat de isolatieklus begint de spouwmuurvervuiling professioneel verwijderen door Plus Isolatie. Voordat u spouwmuurisolatie kunt toepassen, dient de spouwmuur geen puin te bevatten. De uitvoerende ploegen van Plus Isolatie hebben ruime ervaring met het verwijderen van spouwmuurvervuiling.

2 ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Oldenzaal ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatie kanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten en binnenmuur tot dat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er muisdichte ventilatiekapjes aangebracht.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Oldenzaal spouwmuur afbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Karel Doormanstraat in Oldenzaal besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren

Klant beoordeling

30-11-2018
Naam:Rob van Mook
Woonplaats:Oldenzaal
Soort isolatie:Muurisolatie 2 onder 1 kap woning
10

Snelheid afspraak maken10
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden10
Documentatie materiaal10
Kwaliteit van het advies10
Kwaliteit v/d uitvoering10

Ervaring van onze klant:Fantastisch advies. Werkzaamheden perfect uitgevoerd!