Spouwmuurisolatie in Glimmen aan de Hulstweg

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie in Glimmen aan de Hulstweg

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft van dit isolatie project helaas geen originele foto's. Wel hebben we enkele foto's van soortgelijke spouwmuurisolatie werkzaamheden toegevoegd. Zodat u een goed beeld krijgt van de muurisolatie werkzaamheden. Heeft u verder nog vragen over gevelisolatie neemt u dan contact met ons op; dit kan telefonisch via: 0548-547616

Provincie:Groningen
Woonplaats:Glimmen
Straatnaam:Hulstweg
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
Uitvoerdatum:07-06-2018
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Glimmen

Spouwmuurisolatie in Glimmen aan de Hulstweg

Glimmen

Spouwmuurisolatie in Glimmen aan de Hulstweg

 

Glimmen, 07-06-2018

Spouwmuurisolatie in Glimmen d.m.v. Knauf Supafil

In Glimmen aan de Hulstweg in Groningen hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van het merk Knauf Supafil. Wilt u uw woning in Glimmen ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 25% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 4 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Hulstweg in Glimmen gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs! Dit is gratis en vrijblijvend. U ziet dus nergens aan vast.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Glimmen

offerte spouwmuurisolatie


Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen. Op deze manier worden er eventuele vochtproblemen in de toekomst voorkomen.