Spouwmuurisolatie de Lutte

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie de Lutte

Provincie:Overijssel
Woonplaats:de Lutte
Straatnaam:Wielewaalstraat
Soort isolatie:Spouwmuren isoleren
  • Spouwmuren isoleren
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

de Lutte

Spouwmuurisolatie de Lutte

de Lutte

Spouwmuurisolatie de Lutte

de Lutte

Spouwmuurisolatie de Lutte

 

Spouwmuren isoleren de Lutte


Ons isolatieteam was deze dag te vinden in de Lutte. De werkzaamheden bestonden onder andere uit het isoleren van de spouwmuren. Door de spouwmuren te isoleren zorgen de bewoners ervoor dat het wooncomfort toeneemt en de energierekening afneemt. Ons vakkundige team van isolatiemonteurs heeft voor deze isolatie klus in de Lutte het hoogwaardige isolatiemateriaal van Knauf Supafil gebruikt. Dit isolatiemateriaal is gesiliconiseerd en daardoor vocht afstotend en damp-doorlatend.
hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie


Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Bij deze woning in de Lutte heeft Plus Isolatie ook ventilatieroosters aangebracht. Door het aanbrengen van ventilatieroosters wordt er gezorgd voor een goede ventilatie die noodzakelijk is om vochtproblemen en nare geuren te voorkomen. Het aantal aan te brengen ventilatieroosters is afhankelijk van de vloeroppervlakte en het aantal compartimenten. De bewoners in de Lutte aan de Wielewaalstraat hebben in dit geval meerdere ventilatieroosters laten aanbrengen waardoor de kruipruimte nu goed kan ventileren.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in de Lutte spouwmuur afbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Wielewaalstraat in de Lutte besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren