Woningisolatie Utrecht

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Woningisolatie Utrecht

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Utrecht
Straatnaam:Breitnerlaan
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Spouwmuurisolatie vrijstaande villa
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Utrecht

Woningisolatie Utrecht

Utrecht

Woningisolatie Utrecht

Utrecht

Woningisolatie Utrecht

 

Spouwmuurisolatie Utrecht


Op deze dag hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht in Utrecht. Voorafgaand dit isolatieproject heeft één van onze adviseurs beoordeeld dat de spouwmuren van deze woning in Utrecht geschikt zijn voor na-isolatie. Dit is vastgesteld door middel van een endoscopisch onderzoek. Het isolatiemateriaal van Knauf Supafil is volgens de laatste technieken in de spouwmuur aangebracht. Naderhand zijn de boorgaten weer netjes op de juiste wijze dicht gevoegd. hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie vrijstaande villa in Utrecht

In Utrecht aan de Breitnerlaan in Utrecht heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie bij deze vrijstaande villa de spouwmuren geïsoleerd. Vrijstaande huizen hebben vaak een grote muuroppervlakte waardoor veel energie verloren gaat. Doordat Plus Isolatie deze spouwmuren isoleert gaan de bewoners aanzienlijk minder gas verbruiken dan voorheen. Het ingeblazen isolatiemateriaal van Knauf Supafil zal daarnaast zorgen voor meer wooncomfort, doordat koude straling van muren afneemt.

Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Bij deze woning in Utrecht heeft Plus Isolatie ook ventilatieroosters aangebracht. Door het aanbrengen van ventilatieroosters wordt er gezorgd voor een goede ventilatie die noodzakelijk is om vochtproblemen en nare geuren te voorkomen. Het aantal aan te brengen ventilatieroosters is afhankelijk van de vloeroppervlakte en het aantal compartimenten. De bewoners in Utrecht aan de Breitnerlaan hebben in dit geval meerdere ventilatieroosters laten aanbrengen waardoor de kruipruimte nu goed kan ventileren.

Klant beoordeling

05-12-2018
Naam:Berthold Gunster
Woonplaats:Utrecht
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
10

Snelheid afspraak maken10
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden10
Documentatie materiaal10
Kwaliteit van het advies10
Kwaliteit v/d uitvoering10

Ervaring van onze klant:Allemaal tienen. Ben tevreden. Jullie hebben geleverd wat jullie beloofd hebben. De mannen die het werk uitvoerden waren ook bijzonder prettig . Top, dus!