Spouwmuurisolatie Baambrugge

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Baambrugge

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Baambrugge
Straatnaam:Rijksstraatweg
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. wol
Uitvoerdatum:05-12-2018
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. wol
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Baambrugge

Spouwmuurisolatie Baambrugge

 

Baambrugge, 05-12-2018

Spouwmuurisolatie met wol

Deze woning in Baambrugge aan de Rijksstraatweg in Utrecht is op 05-12-2018 geïsoleerd door isolatiebedrijf Plus Isolatie. De spouwmuren zijn geïsoleerd door middel van een isolatie wol. De glaswol van Knauf Supafil heeft een uitstekende isolatiewaarde en is milieuvriendelijk. De minerale glaswol zorgt daarnaast voor een akoestische demping. Het isolatiemateriaal wordt onder druk in de spouw geblazen waardoor de verdeling optimaal is en de isolatie wol niet kan zakken.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Baambrugge

offerte isolatie in Baambrugge

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Baambrugge spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Rijksstraatweg in Baambrugge besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.