Spouw en Bodemisolatie Hilversum

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouw en Bodemisolatie Hilversum

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Hilversum
Straatnaam:Van Beuningenstraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Bodemisolatie door middel van EPS isolatieparels
  • Het aanbrengen van 3 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Hilversum

Spouw en Bodemisolatie Hilversum

Hilversum

Spouw en Bodemisolatie Hilversum

Hilversum

Spouw en Bodemisolatie Hilversum

 

Spouwmuurisolatie Hilversum


Op deze dag hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht in Hilversum. Voorafgaand dit isolatieproject heeft één van onze adviseurs beoordeeld dat de spouwmuren van deze woning in Hilversum geschikt zijn voor na-isolatie. Dit is vastgesteld door middel van een endoscopisch onderzoek. Het isolatiemateriaal van Knauf Supafil is volgens de laatste technieken in de spouwmuur aangebracht. Naderhand zijn de boorgaten weer netjes op de juiste wijze dicht gevoegd. hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie

Bodemisolatie door middel van EPS isolatieparels in Hilversum

Bij de bewoners van deze woning in Hilversum aan de Van Beuningenstraat heeft Plus Isolatie de bodem van de kruipruimte geïsoleerd met isolatieparels. De isolatieparels zorgen ervoor dat er geen sprake meer is van optrekkend vocht vanuit de kruipruimte. Dit is niet alleen goed voor de behaaglijkheid van de woning, maar ook wordt op deze manier de balken en leidingen onder de vloer beter beschermt. Bent u nieuwsgierig geworden naar bodemisolatie bekijkt u dan hier de informatiepagina over bodemisolatie.

Het aanbrengen van 3 ventilatieroosters naar de kruipruimte

Het is van belang dat de kruipruimte goed kan ventileren. Daarom heeft Isolatiebedrijf Plus Isolatie bij deze woning in Hilversum aan de Van Beuningenstraat 3 ventilatieroosters aangebracht. Als woningen worden voorzien van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen via de lege spouwmuur geen werking meer. Onze isolatieadviseur heeft tijdens het adviesgesprek beoordeeld op welke plek deze ventilatie kanalen geboord moeten worden. Onze isolatiemonteurs plaatsen deze ventilatieroosters vakkundig met een diamantboormachine op de juiste manier en monteren deze aan de buitenzijde van de gevel af met een muisdicht rooster.