Huizen Hoekwoning Isoleren

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Huizen Hoekwoning Isoleren

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Huizen
Straatnaam:Jan van Galenstraat
Soort isolatie:Muurisolatie hoekwoning
Uitvoerdatum:20-12-2018
  • Muurisolatie hoekwoning
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Huizen

Huizen Hoekwoning Isoleren

 

Huizen, 20-12-2018

Muurisolatie hoekwoning in Huizen

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft deze hoekwoning in Huizen aan de Jan van Galenstraat in de provincie Noord-Holland voorzien van muurisolatie met Knauf Supafil. Dit is gebeurd op donderdag 20-12-2018. Doordat de muren van deze hoekwoning voorzien zijn van muurisolatie besparen de bewoners flink op hun energienota. Daarnaast zal het wooncomfort toenemen, omdat de binnenmuren de warmte nu beter zullen absorberen. Koude muren zijn verleden tijd!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Huizen

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Huizen spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Jan van Galenstraat in Huizen besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.