Zolder en spouw isolatie Hilversum

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Zolder en spouw isolatie Hilversum

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Hilversum
Straatnaam:Kastanjelaan
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Zoldervloerisolatie
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Hilversum

Zolder en spouw isolatie Hilversum

Hilversum

Zolder en spouw isolatie Hilversum

Hilversum

Zolder en spouw isolatie Hilversum

 

Spouwmuurisolatie Hilversum


Op deze dag hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht in Hilversum. Voorafgaand dit isolatieproject heeft één van onze adviseurs beoordeeld dat de spouwmuren van deze woning in Hilversum geschikt zijn voor na-isolatie. Dit is vastgesteld door middel van een endoscopisch onderzoek. Het isolatiemateriaal van Knauf Supafil is volgens de laatste technieken in de spouwmuur aangebracht. Naderhand zijn de boorgaten weer netjes op de juiste wijze dicht gevoegd. hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie

Zoldervloerisolatie in Hilversum met Knauf Supafil


In Hilversum aan de Kastanjelaan in Noord-Holland heeft Plus Isolatie onlangs zoldervloerisolatie aangebracht. Door het isoleren van de zoldervloer ontstaat er een duurzame isolatiedeken. De warmte in de kamer onder de zolder zal constanter blijven en niet steeds verdwijnen door het plafond. De bewoner(s) aan de Kastanjelaan in Hilversum die hun zoldervloer hebben laten isoleren kunnen nu genieten van een behaaglijk comfort en een lagere energierekening. Bent u ook benieuwd wat zoldervloerisolatie voor u kan betekenen hier vind u meer informatie over zoldervloerisolatie.

2 ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Hilversum ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatie kanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten en binnenmuur tot dat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er muisdichte ventilatiekapjes aangebracht.

Klant beoordeling

03-01-2019
Naam:W. Hietkamp
Woonplaats:Hilversum
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
7.5

Snelheid afspraak maken8
Assortiment8
Levertijd werkzaamheden6
Documentatie materiaal8
Kwaliteit van het advies8
Kwaliteit v/d uitvoering7

Ervaring van onze klant:Volgens mij is 't goed uitgevoerd, maar daarvoor heb je natuurlijk wel wat meer tijd nodig om zeker van te zijn (en bijvoorbeeld een strenge winter). Ik vond 't wel jammer dat er nog best wat vulmateriaal achter bleef. Voor een betere beoordeling zou ik dat voortaan zelf opruimen.