Muurisolatie Enter

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Muurisolatie Enter

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Enter
Straatnaam:Ypeloschoolweg
Soort isolatie:Muurisolatie aanbrengen
Uitvoerdatum:02-01-2019
  • Muurisolatie aanbrengen
  • Het aanbrengen van 5 ventilatiekanalen

Enter

Muurisolatie Enter

Enter

Muurisolatie Enter

 

Muurisolatie Enter

Op woensdag 02-01-2019 zijn ook de bewoner(s) aan de Ypeloschoolweg voorzien van een goede muurisolatie. De muur is geïsoleerd met glaswol van Knauf, hierdoor is de woning nu makkelijke warm te stoken is. En blijft de woning langer op temperatuur waardoor de verwarming in de ochtend minder werk hoeft te doen de woning weer op te warmen naar de gewenste temperatuur.

Is muurisolatie ook bij mijn woning mogelijk?

Het schilt per woning of muurisolatie mogelijk is. U kunt er van uit gaan dat als uw woning gebouwd is na 1924 dat uw woning over spouwmuren beschikt. Als uw woning bebouwd is na 1980 is er een grote kans dat de muren van uw woning vanuit de bouw uit al geïsoleerd is. Vraag daarom één van onze adviseurs om te beoordelen uw woning geschikt is voor muurisolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Enter

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatiekanalen naar de kruipruimte aanbrengen


Deze woning in Enter is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van 5 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt deze ventilatieroosters aan omdat hierdoor de kruipruimte goed kan blijven ventileren. Voorheen werd de kruipruimte geventileerd door gleuven in de bestaande spouwmuur. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen geen werking meer en moeten er nieuwe roosters worden geplaatst. De adviseur heeft tijdens het isolatieadviesgesprek in kaart gebracht op welke plaats de ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. De ervaren isolatiemonteurs voeren dit nauwkeurig uit, waardoor de ventilatie van de kruipruimte weer optimaal is.

Klant beoordeling

14-01-2019
Naam:Jan Broeze
Woonplaats:Enter
Soort isolatie:Muurisolatie aanbrengen
8.7

Snelheid afspraak maken10
Assortiment8
Levertijd werkzaamheden8
Documentatie materiaal8
Kwaliteit van het advies8
Kwaliteit v/d uitvoering10

Ervaring van onze klant:Netjes en accuraat uitgevoerd volgens afspraak, netjes opgeruimd achtergelaten, prettig om zaken mee te doen!