Spouwmuurisolatie Rutten

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Rutten

Provincie:Flevoland
Woonplaats:Rutten
Straatnaam:Lemsterweg
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
Uitvoerdatum:08-01-2019
  • Spouwmuurisolatie
  • Spouwmuurisolatie hoekwoning
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Rutten

Spouwmuurisolatie Rutten

Rutten

Spouwmuurisolatie Rutten

Rutten

Spouwmuurisolatie Rutten

 

Rutten, 08-01-2019

Spouwmuurisolatie in Rutten

In Rutten heeft Plus Isolatie de spouwmuren van dit huis nageïsoleerd. Hierbij is de duurzame glaswol Supafil van Knauf toegepast. Deze inblaaswol heeft hoogwaardige thermische en akoestische eigenschappen. Hierdoor heeft niet alleen de isolatiewaarde van deze woning een flinke impuls gekregen, maar is ook de geluidswerendheid verbeterd. Supafil is daarnaast ook brandwerend. De na-isolatie van deze woning laat hiermee goed zien hoe we met moderne isolatiematerialen waarde aan de woning toevoegen. Niet alleen op energietechnisch gebied, maar ook op het gebied van geluidsisolatie en brandveiligheid. De bewoners hoeven ook niet langer te vrezen voor vochtproblemen. Supafil zorgt voor een goede regulatie van de vochthuishouding in de spouwmuur. Dit project laat verder zien dat  spouwmuurisolatie de meest effectieve en efficiënte methode is om de isolatiewaarde van een woning te verhogen. De investering is meestal binnen een jaar of zes terugverdiend. En dat is in een tijd van stijgende energiekosten en een klimaatakkoord dat huizen van het gas af wil hebben een geruststellende gedachte.

offerte spouwmuurisolatie

Rutten, 08-01-2019

Spouwmuurisolatie hoekwoning in Rutten

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft deze hoekwoning in Rutten aan de Lemsterweg in de provincie Flevoland op 08-01-2019 voorzien van spouwmuurisolatie met Knauf Supafil. Doordat de spouwmuren van deze hoekwoning geïsoleerd zijn besparen de bewoners flink op hun energienota. Daarnaast zal het wooncomfort toenemen, omdat de binnenmuren de warmte nu beter zullen absorberen. Koude muren zijn verleden tijd!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Rutten

offerte spouwmuurisolatie

Bij deze woning zijn 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Rutten is de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Lemsterweg in Rutten 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.