Isolatie Hilversum met Hoogwerker

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Isolatie Hilversum met Hoogwerker

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Hilversum
Straatnaam:Insulindelaan
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Hoogweker
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Hilversum

Isolatie Hilversum met Hoogwerker

Hilversum

Isolatie Hilversum met Hoogwerker

Hilversum

Isolatie Hilversum met Hoogwerker

Hilversum

Isolatie Hilversum met Hoogwerker

 

Spouwmuurisolatie Hilversum


Op deze dag hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht in Hilversum. Voorafgaand dit isolatieproject heeft één van onze adviseurs beoordeeld dat de spouwmuren van deze woning in Hilversum geschikt zijn voor na-isolatie. Dit is vastgesteld door middel van een endoscopisch onderzoek. Het isolatiemateriaal van Knauf Supafil is volgens de laatste technieken in de spouwmuur aangebracht. Naderhand zijn de boorgaten weer netjes op de juiste wijze dicht gevoegd. hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie

Gebruik van een Hoogwerker


Om de gevel optimaal te voorzien van isolatiemateriaal was het noodzakelijk om voor deze isolatieklus een hoogwerker te gebruiken. Via onze vaste partner is er een hoogwerker op locatie gebracht. Onze isolatiemonteurs kunnen nu isolatiemateriaal aanbrengen op plaatsen die normaal niet (veilig) te bereiken zijn via een ladder.

Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Bij deze woning in Hilversum heeft Plus Isolatie ook ventilatieroosters aangebracht. Door het aanbrengen van ventilatieroosters wordt er gezorgd voor een goede ventilatie die noodzakelijk is om vochtproblemen en nare geuren te voorkomen. Het aantal aan te brengen ventilatieroosters is afhankelijk van de vloeroppervlakte en het aantal compartimenten. De bewoners in Hilversum aan de Insulindelaan hebben in dit geval meerdere ventilatieroosters laten aanbrengen waardoor de kruipruimte nu goed kan ventileren.

Klant beoordeling

10-01-2019
Naam:A.H. Wevers
Woonplaats:Hilversum
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
9.5

Snelheid afspraak maken10
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden9
Documentatie materiaal9
Kwaliteit van het advies10
Kwaliteit v/d uitvoering9

Ervaring van onze klant:Door de storm op 8 januari liep de start moeilijk. De hoogwerker kwam op 9 januari om 7:00. De 2 medewerkers van Plus Isolatie om 8:15. De rijplaten om 12:00. De installatie van de muurisolatie is uitstekend uitgevoerd. Communicatie over afwijkingen ten opzichte van de offerte werden duidelijk uitgelegd. Dit was b.v. de muur van het voorbalkon hoefde niet gevuld te worden en van de achtermuur het deel van de bijkeuken. Zo'n 10 m2. Al met al is de muurisolatie uitstekend uitgevoerd door de 2 medewerkers van Plus Isolatie en hebben zij de foutjes van anderen prima opgevangen.