Wormerveer Opnieuw isoleren

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Wormerveer Opnieuw isoleren

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Wormerveer
Straatnaam:Iepenweg
Soort isolatie:Spouwmuur opnieuw isoleren
Uitvoerdatum:27-01-2023
  • Spouwmuur opnieuw isoleren

Wormerveer

Wormerveer Opnieuw isoleren

Wormerveer

Wormerveer Opnieuw isoleren

 

Wormerveer, 27-01-2023

Spouwmuur opnieuw isoleren op vrijdag 27-01-2023 in Wormerveer


De spouwmuur opnieuw isoleren is een specialistische klus die bij Plus Isolatie in goede handen is. Met name bij woningen uit de jaren ’70 komt het wel eens voor dat in die tijd de aangebrachte spouwmuurisolatie niet meer aan de kwaliteitseisen van tegenwoordig voldoet. Dit komt voornamelijk door het feit dat het isolatiemateriaal in die tijd minder goed ontwikkeld was dan tegenwoordig. Ook de manier van aanbrengen is door de jaren heen veranderd en verbeterd.

Onze ervaren isolatiemonteurs zijn deze dag aan het werk geweest in Wormerveer om de spouwmuur van deze woning opnieuw te isoleren. Allereerst wordt er onder hoge druk het verouderde isolatiemateriaal los geblazen en vervolgens opgezogen door een krachtige zuiginstallatie. Onze isolatiemonteurs controleren continue door middel van een endoscoop of al het oude isolatiemateriaal daadwerkelijk uit de spouwmuur verwijderd is.

Nadat dit proces is voltooid is de spouwmuur gereed om opnieuw geïsoleerd te worden. Aan de hand van een vast boorpatroon wordt de spouwmuur van onder naar boven opnieuw geïsoleerd. Hiervoor gebruiken wij minerale glaswol van het merk Knauf Supafil, die voldoet aan de laatste en beste kwaliteitseisen. De bewoners van deze woning in Wormerveer zijn nu verzekerd van een optimale spouwmuurisolatie en gaan dit uiteraard ook merken op hun energienota! En dat is gezien de huidige energieprijzen wel zo fijn!

Lees hier meer informatie over spouwmuur opnieuw isoleren.

Bekijk hier onze isolatie projecten in Wormerveer

offerte spouwmuurisolatie

Klant beoordeling

30-01-2023
Naam:Pim Driesen
Woonplaats:Wormerveer
Soort isolatie:Spouwmuur opnieuw isoleren
9

Snelheid afspraak maken10
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden10
Documentatie materiaal10
Kwaliteit van het advies6
Kwaliteit v/d uitvoering8

Ervaring van onze klant:Bij het adviesgesprek werd verteld dat er isolatie aangebracht kon worden in alle spouwmuren, werd zelfs nog gemeten tijdens het gesprek. Bij uitvoering werd ons echter verteld dat de zijkanten van het huis niet geïsoleerd konden worden omdat de spouw 2cm bleek te zijn. Hierdoor gehaast een beslissing moeten maken om alleen voor-en achterzijde te laten isoleren. De uitvoerders hebben heel netjes verteld wat de situatie was en op basis daarvan geadviseerd. Heel blij met de eerlijkheid van de uitvoerenden, maar jammer dat de intake met de adviseur niet juist was.