Gevelisolatie Heerde

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Gevelisolatie Heerde

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Heerde
Straatnaam:Eperweg
Soort isolatie:Gevel isolatie
  • Gevel isolatie
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Heerde

Gevelisolatie Heerde

Heerde

Gevelisolatie Heerde

Heerde

Gevelisolatie Heerde

Heerde

Gevelisolatie Heerde

 

Gevel isolatie in Heerde


Plus Isolatie heeft bij deze woning in Heerde gevel isolatie aangebracht. Door de gevels te isoleren met minerale glaswol van Knauf Supafil bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Ons team van isolatiemonteurs hebben de gevel isolatie volgens de laatste KOMO-richtlijnen vakkundig aangebracht. Dankzij de aangebrachte gevel isolatie is een koude binnenmuur nu verleden tijd. Daarnaast gaan de bewoners van deze woning in Heerde aanzienlijk besparen op hun energienota.

Is mijn gevel geschikt voor isolatie?


Als uw woning is gebouwd na 1924 dan is het vrijwel zeker dat de gevels van uw woning voorzien zijn van een spouwmuur. De spouw is de ruimte tussen beide gevels in. Woningen gebouwd voor 1978 hebben vrijwel zeker vanuit de bouw uit een lege spouw. Indien er geen vervuiling in deze spouw zit is de kans groot dat uw gevels geschikt zijn voor spouwmuurisolatie.

Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Bij deze woning in Heerde heeft Plus Isolatie ook ventilatieroosters aangebracht. Door het aanbrengen van ventilatieroosters wordt er gezorgd voor een goede ventilatie die noodzakelijk is om vochtproblemen en nare geuren te voorkomen. Het aantal aan te brengen ventilatieroosters is afhankelijk van de vloeroppervlakte en het aantal compartimenten. De bewoners in Heerde aan de Eperweg hebben in dit geval meerdere ventilatieroosters laten aanbrengen waardoor de kruipruimte nu goed kan ventileren.