Muurisolatie Slagharen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Muurisolatie Slagharen

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Slagharen
Straatnaam:Moeshoekweg
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Spouwverontreiniging verwijderen
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Slagharen

Muurisolatie Slagharen

Slagharen

Muurisolatie Slagharen

Slagharen

Muurisolatie Slagharen

Slagharen

Muurisolatie Slagharen

Slagharen

Muurisolatie Slagharen

 

Spouwmuurisolatie in Slagharen


In Slagharen heeft Plus Isolatie de spouwmuren van dit huis nage├»soleerd. Hierbij is de duurzame glaswol Supafil van Knauf toegepast. Deze inblaaswol heeft hoogwaardige thermische en akoestische eigenschappen. Hierdoor heeft niet alleen de isolatiewaarde van deze woning een flinke impuls gekregen, maar is ook de geluidswerendheid verbeterd. Supafil is daarnaast ook brandwerend. De na-isolatie van deze woning laat hiermee goed zien hoe we met moderne isolatiematerialen waarde aan de woning toevoegen. Niet alleen op energietechnisch gebied, maar ook op het gebied van geluidsisolatie en brandveiligheid. De bewoners hoeven ook niet langer te vrezen voor vochtproblemen. Supafil zorgt voor een goede regulatie van de vochthuishouding in de spouwmuur. Dit project laat verder zien dat  spouwmuurisolatie de meest effectieve en effici├źnte methode is om de isolatiewaarde van een woning te verhogen. De investering is meestal binnen een jaar of zes terugverdiend. En dat is in een tijd van stijgende energiekosten en een klimaatakkoord dat huizen van het gas af wil hebben een geruststellende gedachte.

Spouwverontreiniging verwijderen

De bewoners aan de Moeshoekweg in Slagharen laten voordat de isolatieklus begint de spouwmuurvervuiling professioneel verwijderen door Plus Isolatie. Voordat u spouwmuurisolatie kunt toepassen, dient de spouwmuur geen puin te bevatten. De uitvoerende ploegen van Plus Isolatie hebben ruime ervaring met het verwijderen van spouwmuurvervuiling.

Bij deze woning zijn 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Slagharen is de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Moeshoekweg in Slagharen 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de woning weer te voorzien van een goede ventilatie.