Gevel isolatie Lochem

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Gevel isolatie Lochem

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Lochem
Straatnaam:Charlotte de Bourbonlaan
Soort isolatie:Gevel isolatie
Uitvoerdatum:31-01-2019
  • Gevel isolatie
  • Het aanbrengen van 5 ventilatiekanalen

Lochem

Gevel isolatie Lochem

Lochem

Gevel isolatie Lochem

Lochem

Gevel isolatie Lochem

Lochem

Gevel isolatie Lochem

Lochem

Gevel isolatie Lochem

 

Lochem, 31-01-2019

Gevel isolatie in Lochem op 31-01-2019

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Lochem gevel isolatie aangebracht. Doordat de bewoners van deze woning in Lochem hun gevels hebben laten isoleren met minerale glaswol van Knauf Supafil zijn zij verzekerd van de hoogste kwaliteit. Ons team van isolatiemonteurs hebben de gevel isolatie volgens de laatste KOMO-richtlijnen aangebracht. Dankzij de aangebrachte gevel isolatie is een koude binnenmuur nu verleden tijd. Daarnaast gaan de bewoners van deze woning in Lochem aanzienlijk besparen op hun energienota.

Is mijn gevel geschikt voor isolatie?

Als uw woning is gebouwd na 1924 dan is het vrijwel zeker dat de gevels van uw woning voorzien zijn van een spouwmuur. De spouw is de ruimte tussen beide gevels in. Woningen gebouwd voor 1978 hebben vrijwel zeker vanuit de bouw uit een lege spouw. Indien er geen vervuiling in deze spouw zit is de kans groot dat uw gevels geschikt zijn voor spouwmuurisolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Lochem

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatiekanalen naar de kruipruimte aanbrengen


Deze woning in Lochem is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van 5 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt deze ventilatieroosters aan omdat hierdoor de kruipruimte goed kan blijven ventileren. Voorheen werd de kruipruimte geventileerd door gleuven in de bestaande spouwmuur. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen geen werking meer en moeten er nieuwe roosters worden geplaatst. De adviseur heeft tijdens het isolatieadviesgesprek in kaart gebracht op welke plaats de ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. De ervaren isolatiemonteurs voeren dit nauwkeurig uit, waardoor de ventilatie van de kruipruimte weer optimaal is.