Isoleren in Hengelo

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Isoleren in Hengelo

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Hengelo
Straatnaam:Jan Prinsstraat
Soort isolatie:Muren isoleren
  • Muren isoleren
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Hengelo

Isoleren in Hengelo

 

Muren isoleren Hengelo


Op deze dag hebben wij de muren van deze woning geïsoleerd in Hengelo. De woning was nog niet voorzien van muurisolatie. Doordat de buiten muren niet zijn geïsoleerd, ondervinden de bewoner(s) last van koude tocht uit de muren. Door de muren te isoleren zorgen wij ervoor dat de binnenmuur na de isolatie gemiddeld tot 5 graden opwarmt.

Hoe gaat muurisolatie in zijn werk?


De isolatiemonteur controleert nogmaals of de muren geschikt zijn voor na-isolatie. Vervolgens begint hij met het uitboren van de woning. Dit doet hij precies op de kruising van de voeg en aan de hand van een vast boorpatroon. Dit boorpatroon zorgt ervoor dat de isolatie optimaal verdeeld wordt binnen in de muur. Vervolgens vult hij de muur van onder naar boven met isolatiemateriaal. Naderhand voegt de isolatiemonteur de boorgaten weer netjes dicht.

Bij deze woning zijn 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Hengelo is de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Jan Prinsstraat in Hengelo 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de woning weer te voorzien van een goede ventilatie.

Klant beoordeling

02-02-2019
Naam:Melissa van Putten
Woonplaats:Hengelo
Soort isolatie:Muren isoleren
10

Snelheid afspraak maken10
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden10
Documentatie materiaal10
Kwaliteit van het advies10
Kwaliteit v/d uitvoering10

Ervaring van onze klant:Snelle service spouw muur was zo klaar. Alles ging in goed overleg. Er werd mee gedacht met extra ventilatie zoals ventilatie roosters onder in de spouw aan brengen. Ik hoefde zelf niets meer te regelen alles werd geregeld en stipt op tijd!