Spouwmuurisolatie Lemelerveld

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Lemelerveld

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Lemelerveld
Straatnaam:Nijverheidstraat
Soort isolatie:Muurisolatie hoekwoning
Uitvoerdatum:12-02-2019
  • Muurisolatie hoekwoning
  • Het aanbrengen van 5 ventilatiekanalen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Lemelerveld

Spouwmuurisolatie Lemelerveld

Lemelerveld

Spouwmuurisolatie Lemelerveld

Lemelerveld

Spouwmuurisolatie Lemelerveld

Lemelerveld

Spouwmuurisolatie Lemelerveld

 

Lemelerveld, 12-02-2019

Muurisolatie hoekwoning in Lemelerveld

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft deze hoekwoning in Lemelerveld aan de Nijverheidstraat in de provincie Overijssel voorzien van muurisolatie met Knauf Supafil. Dit is gebeurd op dinsdag 12-02-2019. Doordat de muren van deze hoekwoning voorzien zijn van muurisolatie besparen de bewoners flink op hun energienota. Daarnaast zal het wooncomfort toenemen, omdat de binnenmuren de warmte nu beter zullen absorberen. Koude muren zijn verleden tijd!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Lemelerveld

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatiekanalen naar de kruipruimte aanbrengen


Deze woning in Lemelerveld is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van 5 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt deze ventilatieroosters aan omdat hierdoor de kruipruimte goed kan blijven ventileren. Voorheen werd de kruipruimte geventileerd door gleuven in de bestaande spouwmuur. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen geen werking meer en moeten er nieuwe roosters worden geplaatst. De adviseur heeft tijdens het isolatieadviesgesprek in kaart gebracht op welke plaats de ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. De ervaren isolatiemonteurs voeren dit nauwkeurig uit, waardoor de ventilatie van de kruipruimte weer optimaal is.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Lemelerveld spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Nijverheidstraat in Lemelerveld besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.