isoleren 2 onder 1 kap Bunnik

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

isoleren 2 onder 1 kap Bunnik

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Bunnik
Straatnaam:Molenweg
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie 2 onder 1 kap woning
  • Spouwmuurisolatie 2 onder 1 kap woning
  • Het aanbrengen van 3 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bunnik

isoleren 2 onder 1 kap Bunnik

Bunnik

isoleren 2 onder 1 kap Bunnik

Bunnik

isoleren 2 onder 1 kap Bunnik

 

Spouwmuurisolatie 2 onder 1 kap woning in Bunnik

Plus Isolatie heeft in Bunnik aan de Molenweg de spouwmuren van deze 2 onder 1 kap woning geïsoleerd met minerale inblaaswol van Knauf Supafil. De bewoners hebben na het isolatieadvies gesprek besloten om over te gaan tot het verduurzamen van hun woning.
Onze uitvoerende ploeg zorgt ervoor dat de spouwmuur volgens de laatste KOMO-richtlijnen wordt geïsoleerd, waardoor de bewoners van deze woning in Bunnik optimaal rendement en comfort ervaren van de aangebrachte spouwmuurisolatie. Woont u nou ook in Bunnik en bent u benieuwd naar de isolatiemogelijkheden van uw woning? Neem dan vrijblijvend contact op. Eén van onze isolatieadviseurs komt graag vrijblijvend bij u op locatie om de isolatiemogelijkheden in kaart te brengen.

Het aanbrengen van 3 ventilatieroosters naar de kruipruimte

Het is van belang dat de kruipruimte goed kan ventileren. Daarom heeft Isolatiebedrijf Plus Isolatie bij deze woning in Bunnik aan de Molenweg 3 ventilatieroosters aangebracht. Als woningen worden voorzien van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen via de lege spouwmuur geen werking meer. Onze isolatieadviseur heeft tijdens het adviesgesprek beoordeeld op welke plek deze ventilatie kanalen geboord moeten worden. Onze isolatiemonteurs plaatsen deze ventilatieroosters vakkundig met een diamantboormachine op de juiste manier en monteren deze aan de buitenzijde van de gevel af met een muisdicht rooster.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Bunnik spouwmuur afbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Molenweg in Bunnik besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.

Klant beoordeling

20-03-2019
Naam:F. de Vries
Woonplaats:Bunnik
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie 2 onder 1 kap woning
7.3

Snelheid afspraak maken8
Assortiment8
Levertijd werkzaamheden6
Documentatie materiaal6
Kwaliteit van het advies8
Kwaliteit v/d uitvoering8

Ervaring van onze klant:goed adviesgesprek. werkzaamheden keurig uitgevoerd. er was 1 afdichting vergeten, is daarna keurig opgelost, dit duurde echter wel vrij lang