Spouwmuurisolatie Bornerbroek

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Bornerbroek

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Bornerbroek
Straatnaam:Meester Woolsstraat
Soort isolatie:Woningisolatie met Knauf Supafil
  • Woningisolatie met Knauf Supafil
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bornerbroek

Spouwmuurisolatie Bornerbroek

Bornerbroek

Spouwmuurisolatie Bornerbroek

 

Woningisolatie in Bornerbroek met Knauf Supafil

Ook in Bornerbroek aan de Meester Woolsstraat in Overijssel heeft Plus Isolatie een woning mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Enige tijd terug heeft één van onze isolatieadviseurs een isolatieadvies op maat uitgebracht. De bewoners hebben opdracht geven om door ons de spouwmuur te laten isoleren. Onze uitvoerde isolatieploeg heeft de spouwmuren van deze woning vakkundig voorzien van minerale glaswol van Knauf Supafil. De bewoners aan de Meester Woolsstraat in Bornerbroek zitten er vanaf nu iedere winter warmpjes bij.

Bij deze woning zijn 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Deze woning in Bornerbroek is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt deze ventilatieroosters aan omdat hierdoor de kruipruimte goed kan blijven ventileren. Voorheen werd de kruipruimte geventileerd door gleuven in de bestaande spouwmuur. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen geen werking meer en moeten er nieuwe roosters worden geplaatst. De adviseur heeft tijdens het isolatieadviesgesprek in kaart gebracht op welke plaats de ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. De ervaren isolatiemonteurs voeren dit nauwkeurig uit, waardoor de ventilatie van de kruipruimte optimaal is.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Bornerbroek spouwmuur afbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Meester Woolsstraat in Bornerbroek besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren