Natuurvrij maken Puiflijk

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Natuurvrij maken Puiflijk

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Puiflijk
Straatnaam:Koningsweg
Soort isolatie:Particuliere woning natuurvrij maken
Uitvoerdatum:08-11-2023
  • Particuliere woning natuurvrij maken

Puiflijk

Natuurvrij maken Puiflijk

 

Particuliere woning natuurvrij maken in Puiflijk

De isolatiemonteurs van Plus Isolatie hebben op 08-11-2023 deze particuliere woning in Puiflijk aan de Koningsweg natuurvrij gemaakt.

Waarom natuurvrij maken?

Natuurvrij maken is nodig om op een later tijdstip natuurvriendelijk te kunnen isoleren. Tijdens het natuurvrij maken worden alle toegangen tot de spouwmuur dichtgezet. Beschermede dieren kunnen niet meer in de spouwmuur komen. Op bepaalde plaatsen worden exclusion flaps geplaatst. Via deze exclusion flaps kunnen de beschermde dieren die al in de spouwmuur aanwezig waren ontsnappen. De flaps zorgen ervoor dat deze dieren niet meer kunnen terugkeren in de spouwmuur. Om deze dieren toch nog onderdak te geven worden er vervangende verblijfplaatsen gemaakt. Denk aan het ophangen van vleermuiskasten of het creƫren van een verblijfplaats in de spouwmuur.Na 5 dagen is de particuliere woning natuurvrij verklaard.

Zijn de natuurvrij-maak werkzaamheden uitgevoerd in de tweede week van maart of in de maanden augustus, september of oktober? Dan is de woning na 5 dagen natuurvrij verklaard. Vleermuizen en andere beschermde dieren hebben voldoende tijd gehad om de spouwmuur te verlaten. De spouwmuurisolatie kan nu op een natuurvriendelijke manier worden aangebracht.

offerte spouwmuurisolatie