Isolatie en Knipvoeg herstel Wierden

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Isolatie en Knipvoeg herstel Wierden

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Wierden
Straatnaam:Oude Zwolsestraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie 2 onder 1 kap woning
Uitvoerdatum:05-03-2019
  • Spouwmuurisolatie 2 onder 1 kap woning
  • Knipvoeg herstellen
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Wierden

Isolatie en Knipvoeg herstel Wierden

Wierden

Isolatie en Knipvoeg herstel Wierden

Wierden

Isolatie en Knipvoeg herstel Wierden

 

Wierden, 05-03-2019

Spouwmuurisolatie 2 onder 1 kap woning in Wierden

Plus Isolatie heeft in Wierden aan de Oude Zwolsestraat op dinsdag 05-03-2019 de spouwmuren van deze 2 onder 1 kap woning geïsoleerd met minerale inblaaswol van Knauf Supafil. De bewoners hebben na het isolatieadvies gesprek besloten om over te gaan tot het verduurzamen van hun woning. Onze uitvoerende ploeg zorgt ervoor dat de spouwmuur volgens de laatste KOMO-richtlijnen wordt geïsoleerd, waardoor de bewoners van deze woning in Wierden optimaal rendement en comfort ervaren van de aangebrachte spouwmuurisolatie. De energiebesparing met spouwmuurisolatie kan wel oplopen tot 25%. Vooral met de stijging van de huidige gasprijzen is dit een slimme investering!

Uw eigen 2 onder 1 kap woning isoleren


Woont u nou ook in Wierden en bent u benieuwd naar de isolatiemogelijkheden van uw woning? Neem dan vrijblijvend contact op. Eén van onze isolatieadviseurs komt graag vrijblijvend bij u op locatie om de isolatiemogelijkheden in kaart te brengen.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Wierden

offerte spouwmuurisolatie

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Wierden aan de Oude Zwolsestraat na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan het herstellen van de knipvoeg.

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Wierden de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Oude Zwolsestraat in Wierden 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Wierden spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Oude Zwolsestraat in Wierden besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de spouwmuur van de buren.