Gevel isolatie Berg en Dal

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Gevel isolatie Berg en Dal

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Berg en Dal
Straatnaam:Koningin Julianalaan
Soort isolatie:Gevel isolatie
  • Gevel isolatie
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Berg en Dal

Gevel isolatie Berg en Dal

Berg en Dal

Gevel isolatie Berg en Dal

Berg en Dal

Gevel isolatie Berg en Dal

 

Gevel isolatie in Berg en Dal


Plus Isolatie heeft bij deze woning in Berg en Dal gevel isolatie aangebracht. Door de gevels te isoleren met minerale glaswol van Knauf Supafil bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Ons team van isolatiemonteurs hebben de gevel isolatie volgens de laatste KOMO-richtlijnen vakkundig aangebracht. Dankzij de aangebrachte gevel isolatie is een koude binnenmuur nu verleden tijd. Daarnaast gaan de bewoners van deze woning in Berg en Dal aanzienlijk besparen op hun energienota.

Is mijn gevel geschikt voor isolatie?


Als uw woning is gebouwd na 1924 dan is het vrijwel zeker dat de gevels van uw woning voorzien zijn van een spouwmuur. De spouw is de ruimte tussen beide gevels in. Woningen gebouwd voor 1978 hebben vrijwel zeker vanuit de bouw uit een lege spouw. Indien er geen vervuiling in deze spouw zit is de kans groot dat uw gevels geschikt zijn voor spouwmuurisolatie.

Ventilatieroosters aanbrengen

Deze woning in Berg en Dal is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van nieuwe ventilatieroosters. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen.

Klant beoordeling

15-03-2019
Naam:J. Elbers
Woonplaats:Berg en Dal
Soort isolatie:Gevel isolatie
8.3

Snelheid afspraak maken8
Assortiment8
Levertijd werkzaamheden8
Documentatie materiaal8
Kwaliteit van het advies10
Kwaliteit v/d uitvoering8

Ervaring van onze klant:prima en efficient gewerkt door zeer goed overkomende medewerkers. tip: met een klein bouw stofzuigertje zou verwaaien door de tuin van het restmateriaal, met name de glaswol vlokken, mogelijk voorkomen kunnen worden