Gevelisolatie Haaksbergen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Gevelisolatie Haaksbergen

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Haaksbergen
Straatnaam:ten Vaarwerkstraat
Soort isolatie:Gevel isolatie
Uitvoerdatum:21-03-2019
  • Gevel isolatie
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Haaksbergen

Gevelisolatie Haaksbergen

Haaksbergen

Gevelisolatie Haaksbergen

 

Haaksbergen, 21-03-2019

Gevel isolatie in Haaksbergen op 21-03-2019

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Haaksbergen gevel isolatie aangebracht. Doordat de bewoners van deze woning in Haaksbergen hun gevels hebben laten isoleren met minerale glaswol van Knauf Supafil zijn zij verzekerd van de hoogste kwaliteit. Ons team van isolatiemonteurs hebben de gevel isolatie volgens de laatste KOMO-richtlijnen aangebracht. Dankzij de aangebrachte gevel isolatie is een koude binnenmuur nu verleden tijd. Daarnaast gaan de bewoners van deze woning in Haaksbergen aanzienlijk besparen op hun energienota.

Is mijn gevel geschikt voor isolatie?

Als uw woning is gebouwd na 1924 dan is het vrijwel zeker dat de gevels van uw woning voorzien zijn van een spouwmuur. De spouw is de ruimte tussen beide gevels in. Woningen gebouwd voor 1978 hebben vrijwel zeker vanuit de bouw uit een lege spouw. Indien er geen vervuiling in deze spouw zit is de kans groot dat uw gevels geschikt zijn voor spouwmuurisolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Haaksbergen

offerte spouwmuurisolatie

Twee ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Haaksbergen ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatiekanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten en binnenmuur tot dat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er muisdichte ventilatiekapjes aangebracht.