Muur en Zolderisolatie Eerbeek

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Muur en Zolderisolatie Eerbeek

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Eerbeek
Straatnaam:T.M.C. Asserstraat
Soort isolatie:Muren isoleren
  • Muren isoleren
  • Zoldervloerisolatie
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Eerbeek

Muur en Zolderisolatie Eerbeek

Eerbeek

Muur en Zolderisolatie Eerbeek

 

Muren isoleren Eerbeek


Op deze dag hebben wij de muren van deze woning geïsoleerd in Eerbeek. De woning was nog niet voorzien van muurisolatie. Doordat de buiten muren niet zijn geïsoleerd, ondervinden de bewoner(s) last van koude tocht uit de muren. Door de muren te isoleren zorgen wij ervoor dat de binnenmuur na de isolatie gemiddeld tot 5 graden opwarmt.

Hoe gaat muurisolatie in zijn werk?


De isolatiemonteur controleert nogmaals of de muren geschikt zijn voor na-isolatie. Vervolgens begint hij met het uitboren van de woning. Dit doet hij precies op de kruising van de voeg en aan de hand van een vast boorpatroon. Dit boorpatroon zorgt ervoor dat de isolatie optimaal verdeeld wordt binnen in de muur. Vervolgens vult hij de muur van onder naar boven met isolatiemateriaal. Naderhand voegt de isolatiemonteur de boorgaten weer netjes dicht.

Zoldervloerisolatie in Eerbeek met Knauf Supafil


In Eerbeek aan de T.M.C. Asserstraat in Gelderland heeft Plus Isolatie onlangs zoldervloerisolatie aangebracht. Door het isoleren van de zoldervloer ontstaat er een duurzame isolatiedeken. De warmte in de kamer onder de zolder zal constanter blijven en niet steeds verdwijnen door het plafond. De bewoner(s) aan de T.M.C. Asserstraat in Eerbeek die hun zoldervloer hebben laten isoleren kunnen nu genieten van een behaaglijk comfort en een lagere energierekening. Bent u ook benieuwd wat zoldervloerisolatie voor u kan betekenen hier vind u meer informatie over zoldervloerisolatie.

Bij deze woning zijn 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Eerbeek is de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de T.M.C. Asserstraat in Eerbeek 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de woning weer te voorzien van een goede ventilatie.

An Error Occurred: Internal Server Error

Oops! An Error Occurred

The server returned a "500 Internal Server Error".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.