Muur en Zolderisolatie Eerbeek

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Muur en Zolderisolatie Eerbeek

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Eerbeek
Straatnaam:T.M.C. Asserstraat
Soort isolatie:Muren isoleren
Uitvoerdatum:21-03-2019
  • Muren isoleren
  • Zoldervloerisolatie
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Eerbeek

Muur en Zolderisolatie Eerbeek

Eerbeek

Muur en Zolderisolatie Eerbeek

 

Eerbeek, 21-03-2019

Muren isoleren Eerbeek


Op donderdag 21-03-2019 hebben wij de muren van deze woning geïsoleerd in Eerbeek. De woning was nog niet voorzien van muurisolatie. Doordat de buiten muren niet zijn geïsoleerd, ondervinden de bewoner(s) last van koude tocht uit de muren. Door het aanbrengen van muurisolatie wordt dit tegengegaan. De binnenmuren warmen op en het wooncomfort verbeterd.

Hoe gaat muurisolatie in zijn werk?


De isolatiemonteur controleert nogmaals of de muren geschikt zijn voor na-isolatie. Vervolgens begint hij met het uitboren van de woning. Dit doet hij precies op de kruising van de voeg en aan de hand van een vast boorpatroon. Dit boorpatroon zorgt ervoor dat het isolatiemateriaal optimaal verdeeld in de spouwmuur geblazen kan worden. Vervolgens vult hij de muur van onder naar boven met isolatiemateriaal. Naderhand voegt de isolatiemonteur de boorgaten weer netjes dicht.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Eerbeek

offerte spouwmuurisolatie

Zoldervloerisolatie in Eerbeek met Knauf Supafil


In Eerbeek aan de T.M.C. Asserstraat in Gelderland heeft Plus Isolatie onlangs zoldervloerisolatie aangebracht. Door het isoleren van de zoldervloer ontstaat er een duurzame isolatiedeken. De warmte in de kamer onder de zolder zal constanter blijven en niet steeds verdwijnen door het plafond. De bewoner(s) aan de T.M.C. Asserstraat in Eerbeek die hun zoldervloer hebben laten isoleren kunnen nu genieten van meer wooncomfort en een lagere energierekening. Bent u ook benieuwd wat zoldervloerisolatie voor u kan betekenen hier vind u meer informatie over zoldervloerisolatie.

Bekijk hier onze isolatie projecten in Eerbeek

offerte zoldervloerisolatie

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Eerbeek de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de T.M.C. Asserstraat in Eerbeek 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.