Spouwmuurisolatie Medemblik

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Medemblik

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Medemblik
Straatnaam:Meerlaan
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie hoekwoning
Uitvoerdatum:03-04-2019
  • Spouwmuurisolatie hoekwoning
  • Knipvoeg herstellen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Medemblik

Spouwmuurisolatie Medemblik

Medemblik

Spouwmuurisolatie Medemblik

Medemblik

Spouwmuurisolatie Medemblik

 

Medemblik, 03-04-2019

Spouwmuurisolatie hoekwoning in Medemblik

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft deze hoekwoning in Medemblik aan de Meerlaan in de provincie Noord-Holland op 03-04-2019 voorzien van spouwmuurisolatie door middel van het isolatiemateriaal Knauf Supafil. Doordat de spouwmuren van deze hoekwoning geïsoleerd zijn besparen de bewoners nu tot wel gemiddeld 25% op hun energienota. Daarnaast zal het wooncomfort toenemen, omdat de binnenmuren de warmte nu beter zullen absorberen. Koude muren zijn verleden tijd! Vooral in deze tijd van de stijgende gasprijzen is spouwmuurisolatie een slimme investering.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Medemblik

offerte spouwmuurisolatie

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Medemblik aan de Meerlaan na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan het herstellen van de knipvoeg.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Medemblik spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Meerlaan in Medemblik besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de spouwmuur van de buren.