Spouwmuurisolatie in Leersum aan de Peinsenlaan

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie in Leersum aan de Peinsenlaan

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft van dit isolatie project in Leersum helaas geen originele foto's. Wel hebben we enkele foto's van soortgelijke spouwmuurisolatie werkzaamheden toegevoegd. Zodat u een goed beeld krijgt van de isolatie werkzaamheden. Heeft u verder nog vragen over bodemisolatie, vloerisolatie of spouwmuurisolatie? neemt u dan contact met ons op; dit kan telefonisch via: 0548-547616

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Leersum
Straatnaam:Peisenlaan
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Leersum

Spouwmuurisolatie in Leersum aan de Peinsenlaan

Leersum

Spouwmuurisolatie in Leersum aan de Peinsenlaan

Leersum

Spouwmuurisolatie in Leersum aan de Peinsenlaan

 

Spouwmuurisolatie in Leersum d.m.v. Knauf Supafil

In Leersum aan de Peisenlaan in Utrecht hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil. Wilt u uw woning in Leersum ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 30% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 3 tot 5 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Peisenlaan in Leersum gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs! Bekijk hier hoe spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil in zijn werk gaat.

Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Bij deze woning in Leersum heeft Plus Isolatie ook ventilatieroosters aangebracht. Door het aanbrengen van ventilatieroosters wordt er gezorgd voor een goede ventilatie die noodzakelijk is om vochtproblemen en nare geuren te voorkomen. Het aantal aan te brengen ventilatieroosters is afhankelijk van de vloeroppervlakte en het aantal compartimenten. De bewoners in Leersum aan de Peisenlaan hebben in dit geval meerdere ventilatieroosters laten aanbrengen waardoor de kruipruimte nu goed kan ventileren.

Klant beoordeling

27-06-2018
Naam:H van Hees
Woonplaats:Leersum
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
8.8

Snelheid afspraak maken9
Assortiment9
Levertijd werkzaamheden9
Documentatie materiaal8
Kwaliteit van het advies9
Kwaliteit v/d uitvoering9

Ervaring van onze klant: