Eindwoning in Naarden isoleren

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Eindwoning in Naarden isoleren

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Naarden
Straatnaam:Dobbestraat
Soort isolatie:Eindwoning isoleren
  • Eindwoning isoleren
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Naarden

Eindwoning in Naarden isoleren

Naarden

Eindwoning in Naarden isoleren

Naarden

Eindwoning in Naarden isoleren

 

Eindwoning isoleren in Naarden


In Naarden heeft Plus Isolatie deze eindwoning aan de Dobbestraat onlangs mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Voordat er kan worden overgegaan tot isolatie vind vooraf een gedegen spouwmuuronderzoek plaats. Dit doen wij door middel van een endoscopisch onderzoek en een visuele inspectie van de buitenmuur.

Deze eindwoning is geïsoleerd volgens de laatste KOMO-richtlijnen.Onze ervaren isolatiemonteurs werken volgens een vast boorpatroon waardoor de verdeling van het isolatiemateriaal optimaal is. De bewoner(s) van deze eindwoning in Naarden gaan nu gemiddeld tot 25% besparen op hun gasrekening.

Bij deze woning zijn 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Deze woning in Naarden is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt deze ventilatieroosters aan omdat hierdoor de kruipruimte goed kan blijven ventileren. Voorheen werd de kruipruimte geventileerd door gleuven in de bestaande spouwmuur. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen geen werking meer en moeten er nieuwe roosters worden geplaatst. De adviseur heeft tijdens het isolatieadviesgesprek in kaart gebracht op welke plaats de ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. De ervaren isolatiemonteurs voeren dit nauwkeurig uit, waardoor de ventilatie van de kruipruimte optimaal is.