Isolatie Knauf Supafil Aalten

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Isolatie Knauf Supafil Aalten

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Aalten
Straatnaam:Oranjelaan
Soort isolatie:Muren isoleren
  • Muren isoleren
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Aalten

Isolatie Knauf Supafil Aalten

Aalten

Isolatie Knauf Supafil Aalten

Aalten

Isolatie Knauf Supafil Aalten

Aalten

Isolatie Knauf Supafil Aalten

 

Muren isoleren Aalten


Op deze dag hebben wij de muren van deze woning geïsoleerd in Aalten. De woning was nog niet voorzien van muurisolatie. Doordat de buiten muren niet zijn geïsoleerd, ondervinden de bewoner(s) last van koude tocht uit de muren. Door de muren te isoleren zorgen wij ervoor dat de binnenmuur na de isolatie gemiddeld tot 5 graden opwarmt.

Hoe gaat muurisolatie in zijn werk?


De isolatiemonteur controleert nogmaals of de muren geschikt zijn voor na-isolatie. Vervolgens begint hij met het uitboren van de woning. Dit doet hij precies op de kruising van de voeg en aan de hand van een vast boorpatroon. Dit boorpatroon zorgt ervoor dat de isolatie optimaal verdeeld wordt binnen in de muur. Vervolgens vult hij de muur van onder naar boven met isolatiemateriaal. Naderhand voegt de isolatiemonteur de boorgaten weer netjes dicht.

Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Bij deze woning in Aalten heeft Plus Isolatie ook ventilatieroosters aangebracht. Door het aanbrengen van ventilatieroosters wordt er gezorgd voor een goede ventilatie die noodzakelijk is om vochtproblemen en nare geuren te voorkomen. Het aantal aan te brengen ventilatieroosters is afhankelijk van de vloeroppervlakte en het aantal compartimenten. De bewoners in Aalten aan de Oranjelaan hebben in dit geval meerdere ventilatieroosters laten aanbrengen waardoor de kruipruimte nu goed kan ventileren.