Spouwmuurisolatie in de Krim aan de Hoofdweg

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie in de Krim aan de Hoofdweg

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft van dit isolatie project in de Krim helaas geen originele foto's. Wel hebben we enkele foto's van soortgelijke spouwmuurisolatie werkzaamheden toegevoegd. Zodat u een goed beeld krijgt van de isolatie werkzaamheden. Heeft u verder nog vragen over bodemisolatie, vloerisolatie of spouwmuurisolatie? neemt u dan contact met ons op; dit kan telefonisch via: 0548-547616

Provincie:Overijssel
Woonplaats:De Krim
Straatnaam:Hoofdweg
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Zoldervloerisolatie
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

De Krim

Spouwmuurisolatie in de Krim aan de Hoofdweg

De Krim

Spouwmuurisolatie in de Krim aan de Hoofdweg

De Krim

Spouwmuurisolatie in de Krim aan de Hoofdweg

 

Spouwmuurisolatie in De Krim d.m.v. Knauf Supafil

In De Krim aan de Hoofdweg in Overijssel hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil. Wilt u uw woning in De Krim ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 30% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 3 tot 5 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Hoofdweg in De Krim gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs! Bekijk hier hoe spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil in zijn werk gaat.

Zoldervloerisolatie in De Krim met Knauf Supafil


In De Krim aan de Hoofdweg in Overijssel heeft Plus Isolatie onlangs zoldervloerisolatie aangebracht. Door het isoleren van de zoldervloer ontstaat er een duurzame isolatiedeken. De warmte in de kamer onder de zolder zal constanter blijven en niet steeds verdwijnen door het plafond. De bewoner(s) aan de Hoofdweg in De Krim die hun zoldervloer hebben laten isoleren kunnen nu genieten van een behaaglijk comfort en een lagere energierekening. Bent u ook benieuwd wat zoldervloerisolatie voor u kan betekenen hier vind u meer informatie over zoldervloerisolatie.

Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Bij deze woning in De Krim heeft Plus Isolatie ook ventilatieroosters aangebracht. Door het aanbrengen van ventilatieroosters wordt er gezorgd voor een goede ventilatie die noodzakelijk is om vochtproblemen en nare geuren te voorkomen. Het aantal aan te brengen ventilatieroosters is afhankelijk van de vloeroppervlakte en het aantal compartimenten. De bewoners in De Krim aan de Hoofdweg hebben in dit geval meerdere ventilatieroosters laten aanbrengen waardoor de kruipruimte nu goed kan ventileren.

Klant beoordeling

26-06-2018
Naam:wj van beesten
Woonplaats:De Krim
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
9.5

Snelheid afspraak maken10
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden10
Documentatie materiaal10
Kwaliteit van het advies10
Kwaliteit v/d uitvoering7

Ervaring van onze klant:ik vond in het werk dat de monteurs te snel klaar wouden wezen.. waardoor er dingen minder gebeurde