Spouwmuurisolatie Epse

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Epse

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Epse
Straatnaam:Deventerweg
Soort isolatie:Woningisolatie met Knauf Supafil
Uitvoerdatum:17-04-2019
  • Woningisolatie met Knauf Supafil
  • Knipvoeg herstellen
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Epse

Spouwmuurisolatie Epse

Epse

Spouwmuurisolatie Epse

Epse

Spouwmuurisolatie Epse

 

Woningisolatie in Epse met Knauf Supafil

Ook in Epse aan de Deventerweg in Gelderland heeft Plus Isolatie een woning mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Enige tijd terug heeft één van onze isolatieadviseurs een isolatieadvies op maat uitgebracht. De bewoners hebben opdracht geven om door ons de spouwmuur te laten isoleren. Onze uitvoerde isolatieploeg heeft op 17-04-2019 de spouwmuren van deze woning vakkundig voorzien van minerale glaswol van Knauf Supafil. De bewoners aan de Deventerweg in Epse zitten er vanaf dat de isolatie is aangebracht in april er warmpjes bij!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Epse

offerte spouwmuurisolatie

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Epse na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan de knipvoeg.

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen.