Isoleren in Rijssen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Isoleren in Rijssen

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Rijssen
Straatnaam:Nijverdalseweg
Soort isolatie:Wanden isoleren
Uitvoerdatum:17-04-2019
  • Wanden isoleren
  • Knipvoeg herstellen

Rijssen

Isoleren in Rijssen

Rijssen

Isoleren in Rijssen

 

Rijssen, 17-04-2019

Wanden isoleren Rijssen

Op 17-04-2019 is onze isolatieploeg druk bezig geweest om de wanden te isoleren van deze woning in Rijssen aan de Nijverdalseweg. De bewoners aan de Nijverdalseweg willen graag afrekenen met de steeds maar stijgende energiekosten.

Werkwijze Wanden isoleren

Het isoleren van de wanden is een uitstekende manier van energiebesparing. Doordat de wanden geïsoleerd worden ontstaat er als het ware een warme denken om de woning heen. De ruimtes tussen de wanden (ook wel spouwmuur genoemd) van deze woning worden vol geblazen met minerale glaswol. Het grote voordeel van wandisolatie met glaswol is dat de muur alsnog kan blijven ademen en dat de glaswol een vocht afstotende werking heeft. Dankzij de wand isolatie blijft de warmte beter binnenshuis, wat ten goede komt aan de energierekening. De besparing zal gemiddeld tot 25% op jaarbasis liggen.

Meer informatie over wandisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Rijssen

offerte spouwmuurisolatie

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Rijssen aan de Nijverdalseweg na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan het herstellen van de knipvoeg.