Eindwoning isoleren Zevenaar

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Eindwoning isoleren Zevenaar

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Zevenaar
Straatnaam:Van de Loostraat
Soort isolatie:Eindwoning isoleren
  • Eindwoning isoleren
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Zevenaar

Eindwoning isoleren Zevenaar

Zevenaar

Eindwoning isoleren Zevenaar

Zevenaar

Eindwoning isoleren Zevenaar

 

Eindwoning isoleren in Zevenaar


In Zevenaar heeft Plus Isolatie deze eindwoning aan de Van de Loostraat onlangs mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Voordat er kan worden overgegaan tot isolatie vind vooraf een gedegen spouwmuuronderzoek plaats. Dit doen wij door middel van een endoscopisch onderzoek en een visuele inspectie van de buitenmuur.

Deze eindwoning is geïsoleerd volgens de laatste KOMO-richtlijnen.Onze ervaren isolatiemonteurs werken volgens een vast boorpatroon waardoor de verdeling van het isolatiemateriaal optimaal is. De bewoner(s) van deze eindwoning in Zevenaar gaan nu gemiddeld tot 25% besparen op hun gasrekening.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Zevenaar spouwmuur afbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Van de Loostraat in Zevenaar besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.