Woningisolatie Neede

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Woningisolatie Neede

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Neede
Straatnaam:Magnoliastraat
Soort isolatie:Woningisolatie met Knauf Supafil
Uitvoerdatum:26-04-2019
  • Woningisolatie met Knauf Supafil
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Neede

Woningisolatie Neede

Neede

Woningisolatie Neede

Neede

Woningisolatie Neede

 

Woningisolatie in Neede met Knauf Supafil

Ook in Neede aan de Magnoliastraat in Gelderland heeft Plus Isolatie een woning mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Enige tijd terug heeft één van onze isolatieadviseurs een isolatieadvies op maat uitgebracht. De bewoners hebben opdracht geven om door ons de spouwmuur te laten isoleren. Onze uitvoerde isolatieploeg heeft op 26-04-2019 de spouwmuren van deze woning vakkundig voorzien van minerale glaswol van Knauf Supafil. De bewoners aan de Magnoliastraat in Neede zitten er vanaf dat de isolatie is aangebracht in april er warmpjes bij!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Neede

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Neede spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Magnoliastraat in Neede besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.