Rentevrij lenen voor verduurzaming

Gratis adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Rentevrij-lenen-verduurzamen
  •  Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
  •  Rentevrij lenen via Nationaal Warmtefonds
  •  Gratis en vrijblijvende isolatieofferte
  •  Uitstekende service
  •  10 jaar garantie

Rentevrij lenen voor verduurzaming via het Nationaal Warmtefonds

Financiering via het Warmtefonds wordt voor veel mensen nu nog aantrekkelijker. Particuliere woningeigenaren met een verzamelinkomen tot 60.000 euro kunnen vanaf nu rentevrij lenen voor het verduurzamen van hun woning. Woningeigenaren die bij een financiële instelling moeilijk tot geen lening kunnen lenen, kunnen via het Warmtefonds vanaf nu tot 10.000 euro financiering krijgen om hun woning duurzaam te maken. Zij betalen maandlasten naar draagkracht, waardoor het verduurzamen voor een breder publiek toegankelijk wordt.

Wilt u wel graag verduurzamen maar heeft u hiervoor geen draagkracht? Dan betaalt u geen rente en ook geen aflossing voor het duurzaam verbeteren van uw huis. Wie zijn huis verkoopt, betaalt deze lening alleen terug als er sprake is van overwaarde.

Met deze renteloze duurzaamheidslening kunt u door de besparing op uw energienota geld overhouden om te gaan aflossen, daarnaast profiteert u direct van het extra wooncomfort. De jaarlijkse besparing op uw energienota ligt gemiddeld tussen de 10 en 30% op jaarbasis.

De renteloze lening via het Warmtefonds is aan te vragen voor onder andere de onderstaande isolatiemaatregelen:

Spouwmuurisolatie  
Vloerisolatie
Zoldervloerisolatie
Dakisolatie
Bodemisolatie

Met het nemen van isolatiemaatregelen kunt u uw energienota aanzienlijk omlaag brengen. De jaarlijkse besparing op de stookkosten ligt gemiddeld tussen de 15 tot wel 30% op jaarbasis. Op deze manier verdiend u uw investering gemiddeld binnen 5 jaar terug. 

ISDE-subsidie op woningisolatie

U kunt naast deze rentevrije lening ook subsidie aanvragen op de aangebrachte isolatiemaatregelen. De hoogte van dit subsidiebedrag is afhankelijk van de te isoleren vierkante meters en het aantal maatregelen die u laat treffen. U krijgt dit subsidiebedrag op uw eigen bankrekening gestort en hoeft niet perse gebruikt te worden voor de aflossing. Wilt u meer lezen over deze ISDE-subsidie? Ga dan naar onze ISDE-subsidie informatiepagina

U heeft een isolatieofferte nodig om de renteloze lening verduurzaming aan te vragen.

Enthousiast geworden over deze gunstige regeling? En bent u benieuw welke isolatiemogelijkheden voor uw woning nog mogelijk zijn? Vraag dan op onze website een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Dat kan door het contactformulier in te vullen op onze website of door te bellen naar 0548 – 54 76 16.