Zonnepanelen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Zonnepanelen
  • Vakkundige montage
  • Alleen de beste kwaliteit 
  • Korte levertijden 

Zonnepanelen

Wanneer de isolatieschil van uw woning goed is aangepakt kunt u wellicht eens kijken of uw woning geschikt is voor zonnepanelen. Plus Isolatie werkt hoofdzakelijk met een aantal vaste merken zonnepanelen waarin wij door de jaren heen veel ervaring hebben opgebouwd. Uiteraard zijn wij niet merkgebonden en kunnen wij indien hier vraag naar is ook andere merken leveren.

Heeft uw dak iets last van schaduw?

Als uw dak af en toe last heeft van schaduw van bijvoorbeeld een boom dan wil dit niet gelijk zeggen dat zonnepanelen geen optie voor uw woning zijn. Tegenwoordig wordt er steeds vaker gewerkt met 'optimizers' onder de panelen. Dit zijn kleine kastjes die er voor zorgen dat ieder zonnepaneel in staat is het optimale er uit te halen. Mocht er dus soms een paneel of meerdere panelen zijn die last krijgen van schaduw werking dan blijft de rest in deze serie na behoren opwekken.

Kunnen op ieder dak zonnepanelen?

Op vrijwel ieder plat of schuin dak is het mogelijk om zonnepanelen te plaatsen, uiteraard wordt er goed gekeken naar de ligging van uw dak ten opzichte van de stand van de zon. Op platte daken worden vaak poly kristallijn (blauwe panelen) gebruikt en op hellende/schuine daken worden meestal mono kristallijn (zwarte panelen) gebruikt.

Wat leveren zonnepanelen op per jaar?

Met zonnepanelen kiest u niet alleen voor een duurzame oplossing, u bespaart ook op uw energiekosten. Wat zonnepanelen precies opleveren is per situatie verschillend. Onder andere uw energieverbruik en de ligging van het dak bepalen uw besparing. Een gemiddelde woning verdiend een zonnesysteem vaak in 8 jaar terug. Momenteel kunt u op uw volledige investering de BTW terugvorderen, uiteraard helpen wij u graag hiermee. 

Gratis advies over zonnepanelen

Als u contact opneemt met Plus Isolatie dan komt er geheel vrijblijvend een adviseur bij u thuis voor een gratis advies over zonnepanelen. Het dak wordt in kaart gebracht en er wordt gekeken naar het huidige stroomverbruik. Aan de hand van uw wensen stelt onze adviseur het meest rendabele legplan op voor uw woning

Wilt u graag een op maat gemaakte offerte voor uw woning? Klik dan hier!