Hoe dik is zoldervloer

isolatie?

Gratis adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Hoe-dik-is-zoldervloerisolatie
 

Hoe dik is zolderisolatie?

U kunt uw zolder isoleren door uw dak te isoleren of de vloer van uw zolder te isoleren. Bij dakisolatie bepaalt uw dakconstructie de manier waarop u dit het beste kunt doen, bij zoldervloerisolatie is dat uw vloerconstructie. Denk hierbij vooral aan het isolatiemateriaal dat u gebruikt en de eisen die u aan de afwerking stelt. Hoe hoger de isolatiewaarde van het isolatiemateriaal, hoe lager de isolatiedikte kan zijn om het gewenste effect te bereiken.

Het hangt dus van het isolatiemateriaal af hoe dik de isolatielaag van uw dak of zoldervloer moet worden. Het ene isolatiemateriaal heeft bij een bepaalde dikte een hogere isolatiewaarde dan het andere materiaal. 

Het is nog niet zo gemakkelijk om het juiste isolatiemateriaal voor uw dak- of zoldervloerisolatie te kiezen en daarna de juiste isolatiedikte te bepalen. Woningisolatie is een vak. Dat geldt ook voor zolderisolatie. Vraag daarom advies aan de isolatie-experts van Plus Isolatie. Wij komen uw zolder of dak graag beoordelen op de isolatiemogelijkheden, waarna u van ons een advies op maat krijgt. Met desgewenst een passende en vrijblijvende offerte.

offerte spouwmuurisolatie