Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Isolatie-foam
  •  Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
  •  Gratis isolatieofferte
  •  Deskundig advies over isolatie foam
  •  Geschikt voor na isolatie van spouwmuren
  •  Binnen 1 dag aangebracht
  •  Natuurvriendelijk isoleren 

Wat is isolatie foam? 

Isolatie foam, ook bekend als isolatieschuim, is een isolatiemateriaal die wordt toegepast bij het na isoleren van woningen waarbij al (verouderde) spouwmuurisolatie aanwezig is. De isolatie foam helpt om te voorkomen dat warmte via de muren ontsnapt en kou gemakkelijk naar binnen komt. Door de spouwmuur te isoleren met isolatie foam hoef je minder te stoken in de winter en minder te koelen in de zomer. Deze combinatie is goed voor het milieu en de portemonnee. 

Hoe wordt isolatie foam toegepast? 

Isolatie foam wordt in vloeibare vorm in de spouwmuur gegoten, waardoor dit foam zelfs op lastige plekken komt waardoor de gaten en kieren goed opgevuld worden. Dit verminderd ongewenste tocht, waardoor je huis warmer blijft en je energiekosten lager zijn. Bovendien krijgt uw woning een hoger energielabel nadat de spouwmuren na-geïsoleerd zijn met isolatie foam. De voordelen van isolatie foam Een van de grote voordelen van isolatie foam is dat het niet alleen helpt om je huis comfortabeler te maken, maar ook om geluid te verminderen. Dit is vooral een extra voordeel als je in een drukke buurt woont waar veel lawaai is van buitenaf.

Verschillende soorten isolatie foam: 

Er zijn verschillende soorten isolatie foam op de markt, bijvoorbeeld Enverifoam of Aminotherm. Welke isolatie foam het beste in uw situatie past wordt beoordeeld door een isolatieadviseur, maar over het algemeen bestaan de isolatieschuim uit een opencellige isolatie-hars en een opschuim-middel. Als je isolatie foam spouwmuurisolatie laat aanbrengen, dan help je niet alleen jezelf door de energiekosten te verlagen en meer comfort te ervaren, maar draag je ook bij aan het verlagen van de Co2 uitstoot. 

Gratis adviesgesprek over isolatie Foam

Wilt u meer informatie over het isoleren met isolatie Foam? Vul dan op onze website het contactformulier in. U wordt dan binnen 24 uur gebeld door een collega van onze binnendienst om samen een afspraak bij u op locatie in te plannen. Een isolatieadviseur bezoekt u dan op de afgesproken datum en tijdstip om de mogelijkheden te bespreken. U ontvangt naderhand een vrijblijvende isolatieofferte. U kunt ook direct uw gratis adviesgesprek aanvragen door te bellen naar 0548 – 54 76 16.