• Projecten
  • Amersfoort
  • Beoordeling: 9.2

Amersfoort

Isolatiebedrijf Amersfoort

Wij zijn als isolatiebedrijf actief in Amersfoort en omgeving voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, zoldervloerisolatie, dakisolatie en bodemisolatie. Wij zijn hét isolatiebedrijf in Amersfoort dat voor u een totaaloplossing biedt. Ook bent u als inwoner van Amersfoort bij ons isolatiebedrijf aan het juiste adres voor spouwmuurisolatie herstel, spouwmuurverontreiniging verwijderen, verouderde isolatiemateriaal verwijderen en ventilatievoorzieningen. Ons isolatiebedrijf heeft in Amersfoort veel ervaring in het na-isoleren van verschillende woningtypen. Zo weet ons isolatiebedrijf precies wat voor uw woning in Amersfoort de meest effectieve isolatie methode is.

Klanten uit Amersfoort beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.2

 

ISDE subsidie op isolatie in Amersfoort!

Vanaf 24 januari 2023 is het mogelijk voor inwoners van Amersfoort om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in Amersfoort heel voordelig verduurzamen. U komt al in aanmerking voor subsidie als u één isolatiemaatregel treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Amersfoort de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Amersfoort aanvragen! U kunt ook een gratis adviesgesprek bij u in Amersfoort aanvragen door te bellen met 0548-547616.

Spouwmuurisolatie isolatiebedrijf Amersfoort

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in Amersfoort verschillende woningen mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Wanneer u overweegt om door een isolatiebedrijf de spouwmuren van uw woning in Amersfoort te isoleren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat het isoleren van een spouwmuur in Amersfoort een isolatieklus is die bij isolatiebedrijf Plus Isolatie in goede handen is. Wij kunnen de spouwmuur van uw woning in Amersfoort voorzien van isolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil, of door middel van EPS-parels. Ons ervaren isolatiebedrijf helpt u graag aan een goede spouwmuurisolatie voor uw woning in Amersfoort. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie. Als u uw spouwmuren laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €4 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor spouwmuurisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Wit geschilderde woning isoleren in Amersfoort

De isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie hebben de spouwmuren van deze wit geschilderde woning aan de Willem de Zwijgerlaan geïsoleerd met minerale glaswol. De woningeigenaren wilden wat doen aan de steeds maar stijgende energiekosten, en aan de koude trek in de woning. Een adviseur van ons isolatiebedrijf stelde spouwmuurisolatie voor. De bewoners zijn in dit advies mee gegaan en niet veel later is deze wit geschilderde woning netjes en vakkundig geïsoleerd.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie herstellen isolatiebedrijf Amersfoort

Veel woningen die gebouwd zijn in Amersfoort tussen 1975 en 1991 zijn vaak onvoldoende geïsoleerd vanuit de bouw. Deze woningen zijn geïsoleerd volgens de NEN1068 die stamt uit 1981 waardoor hier al enige isolatie aanwezig is, maar niet meer voldoet aan de huidige isolatie eisen. Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft speciaal voor deze woningen een isolatiemateriaal die geschikt is om ook deze woningen te voorzien van een goede na-isolatie. Ons isolatiebedrijf kan uw huidige spouwmuurisolatie een upgrade geven zodat ook uw woning in Amersfoort comfortabeler en energiezuiniger wordt. Dit doen wij met HR IsoFoam. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie herstellen door middel van HR Isofoam. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor spouwmuurisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Spouwmuurisolatie met HR IsoFoam in Amersfoort aan de Heer Halewijnpad

Op 06-10-2021 hebben de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie deze woning voorzien van spouwmuurisolatie door middel van HR IsoFoam. De HR IsoFoam zorgt voor een optimale spouwmuurisolatie upgrade. De Foam, ook wel isolatiehars genoemd, wordt via een vast boorpatroon in de spouwmuur aangebracht, hierdoor bent u verzekerd van een perfecte verdeling. De bewoners aan de Heer Halewijnpad in Amersfoort kunnen nu gaan genieten van meer wooncomfort en ook zal het energieverbruik fors afnemen!

Spouwmuurisolatie verwijderen isolatiebedrijf Amersfoort

Na het uitbreken van de oliecrisis in 1973 begon men zich te realiseren dat er bespaard moet gaan worden op energiekosten. Kort na deze periode zijn ook de eerste spouwmuren geïsoleerd. Er werd hiervoor een isolatiemethode en isolatiemateriaal gebruikt die niet meer voldoet aan de eisen en normen die vandaag de dag gesteld worden. De huidige bewoners van deze woningen in Amersfoort hebben nu soms te maken met isolatiemateriaal met een lage isolatiewaarde en/of andere problemen omdat het isolatiemateriaal niet op de juiste wijze is aangebracht. Voor veel mensen die verouderde spouwmuurisolatie in hun woning hebben en dit graag willen verbeteren heeft ons isolatiebedrijf ook een oplossing. Het verwijderen van verouderde spouwmuurisolatie is een klus die u met een gerust hart kunt overlaten aan ons ervaren isolatiebedrijf. Wij zijn namelijk als isolatiebedrijf ook gespecialiseerd in het verwijderen van UF-schuim en steenwol isolatie. Verbeter uw wooncomfort door verouderde isolatie te verwijderen en opnieuw te isoleren met hoogwaardig isolatiemateriaal. Wij zorgen dat uw woning in Amersfoort op het gebied van isolatie weer klaar is voor de toekomst. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie verwijderen.

Spouwvervuiling verwijderen isolatiebedrijf Amersfoort

In de jaren 20 werden er voor het eerst woningen gebouwd met een spouwmuur. Bouwkundigen hebben dit destijds bedacht om doorslaand vocht tegen te gaan. Tijdens de bouw van deze woningen zijn niet alle bouwvakkers even secuur geweest. Het kan zijn dat er puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Hierdoor kan er een koude brug ontstaan. Een koude brug is een contact punt tussen de binnen en buitenmuur. De meeste isolatiebedrijven geven dan direct aan dat het isoleren van deze spouwmuur geen optie is. Isolatiebedrijf Plus Isolatie kan voor uw woning in Amersfoort een stap verder gaan. Wij kunnen namelijk in de meeste gevallen dit puin verwijderen, waardoor spouwmuurisolatie wel weer mogelijk is voor uw woning! Lees hier meer informatie over spouwvervuiling verwijderen.

Spouwverontreiniging verwijderen in Amersfoort

In Amersfoort aan de Da Costaplein heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 29-03-2021 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Da Costaplein in Amersfoort verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie isolatiebedrijf Amersfoort

Veel woningen in Amersfoort beschikken over een kruipruimte onder de vloer. Deze kruipruimtes zijn vaak slecht geïsoleerd waardoor er vanuit deze kuipruimte kou de woning kan binnendringen. Om dit tegen te gaan is het laten aanbrengen van vloerisolatie door ons isolatiebedrijf een uitstekende oplossing. De vloerisolatie zorgt voor meer wooncomfort en een lagere energierekening. Ons isolatiebedrijf heeft een breed scala aan isolatiemogelijkheden voor vrijwel iedere vloer in Amersfoort. Voor vloerisolatie gebruiken wij de volgende isolatiematerialen: Icynene vloerisolatie, RWF/HFO vloerisolatie en EPS-isolatieparels. Alle isolatiemogelijkheden die ons isolatiebedrijf voor vloerisolatie aanbiedt hebben een uitstekende isolatiewaarde. De Rd-waarde van vloerisolatie is afhankelijk van de aangebrachte laagdikte. Hiervoor komt altijd eerst adviseur van ons isolatiebedrijf gratis en vrijblijvend bij u op locatie in Amersfoort. Lees hier meer over onze vloerisolatieproducten. Als u uw vloer laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €5,50 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor vloerisolatie maar liefst €11 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Vloerisolatie in Amersfoort, provincie Utrecht

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft de vloer van deze woning in Amersfoort aan de Kroonenburg op 22-01-2019 voorzien van  vloerisolatie. Hierbij hebben we de onderkant van de vloer naadloos geïsoleerd. Dankzij de vloerisolatie die is aangebracht door isolatiebedrijf Plus Isolatie is de koude vloer van de bewoners aan de Kroonenburg in Amersfoort verleden tijd!

Bodemisolatie isolatiebedrijf Amersfoort

Isolatiebedrijf Plus Isolatie past bodemisolatie met name toe in vochtige kruipruimtes. Op sommige plekken in Amersfoort ligt de grond gemiddeld wat lager. Hierdoor is de kans op een vochtige/natte kruipruimte een stuk groter. Vooral voor deze woningen is bodemisolatie een ideale manier om af te rekenen met optrekkend vocht. Ook wordt er vaak voor bodemisolatie gekozen als de kruipruimte niet geschikt is voor vloerisolatie. Dit is met name het geval als de kruipruimte minder diep is dan 45 centimeter. Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in Amersfoort al verschillende woningen mogen voorzien van bodemisolatie. De bodemisolatie heeft naast comfort ook een functie voor het beschermen van balkconstructie onder uw vloer. Voor de bodemisolatie gebruikt ons isolatiebedrijf EPS-parels. Deze isolatieparels kunnen in verschillende laagdiktes worden aangebracht. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Als u uw bodemvloer laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €3 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor bodemisolatie maar liefst €6 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Bodemisolatie aan de Moreestraat in Amersfoort

Op 07-04-2023 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Amersfoort voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Dakisolatie isolatiebedrijf Amersfoort

Isolatiebedrijf Plus isolatie heeft al een groot aantal daken in Amersfoort voorzien van dakisolatie van hoogwaardige kwaliteit. Dakisolatie voor uw woning in Amersfoort is een goede manier om energie te besparen, of om van zolder een aangename leefruimte te maken. De gerealiseerde energiebesparing kan oplopen tot wel 30% op jaarbasis. In de winter kan er na dakisolatie veel minder warmte ontsnappen naar buiten, terwijl dakisolatie in de zomermaanden zorgt dat de zolderverdieping lekker koel blijft. Isolatiebedrijf Plus Isolatie gebruikt de isolatiematerialen Icynene PUR-schuim, Knauf Timerberframe, PIF isolatiefolie of RWF/HFO isolatie. Deze dakisolatiematerialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een uitstekende isolatiewaarde zodat het comfort en de energiebesparing optimaal is. Vraag een offerte aan via onze website. Een adviseur van ons isolatiebedrijf komt gratis en vrijblijvend langs in Amersfoort. Lees hier meer informatie over dakisolatie. Als u uw dak laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €15 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor dakisolatie maar liefst €30 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Dakisolatie in Amersfoort aan de Hertenstraat

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 04-03-2022 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Amersfoort hun woning op 04-03-2022 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 30% besparen op hun energienota. Zoekt u ook een isolatiebedrijf die in Amersfoort uw woning kan voorzien van dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een adviesgesprek aan op onze website of bel naar 0548-547616.

Zoldervloerisolatie isolatiebedrijf Amersfoort

Voor zoldervloerisolatie bent u bij ons isolatiebedrijf aan het juiste adres. Wij hebben in Amersfoort al meerdere woningen mogen voorzien van zoldervloerisolatie. Zoldervloerisolatie is een uitstekend alternatief voor dakisolatie als u uw zolder uitsluitend voor opslagruimte gebruikt. Voor zoldervloerisolatie gebruiken wij minerale glaswol van Knauf Supafil. Zoldervloerisolatie zorgt naast energiebesparing ook nog voor een akoestische demping. Wilt u meer informatie over zoldervloer isolatie in Amersfoort? Of wilt u een gratis adviesgesprek van ons isolatiebedrijf in Amersfoort?. Vraag dan hier een gratis adviesgesprek aan. Als u uw zoldervloer laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €4 isolatiesubsidie per vierkante meter.Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor zoldervloerisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Referentie Zoldervloerisolatie in Amersfoort Utrecht op 09-01-2019

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Billitonstraat in Amersfoort heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 09-01-2019 de  zoldervloerisolatie geïsoleerd. Hierbij is het glaswolvan het merk Knauf Supafil als isolatiemateriaal gebruikt.

Isolatieadvies isolatiebedrijf Amersfoort

Een isolatieadviseur van isolatiebedrijf Plus Isolatie komt op de afgesproken datum en tijdstip bij u op locatie in Amersfoort. Na een introductie van ons isolatiebedrijf en uitleg over verschillende isolatiemethodes gaat de adviseur controleren of de gewenste isolatiewensen voor uw woning in Amersfoort ook daadwerkelijk mogelijk zijn. Zo bekijkt de adviseur bepaalde constructies van uw woning en controleert hij de gesteldheid van de spouwmuur. Aan de hand van de verzamelde gegevens, denk bijvoorbeeld aan de spouwbreedte en het aantal vierkante meters, stelt de adviseur vrijblijvend een isolatie offerte op. U kunt uiteraard zelf beoordelen of u de isolatieopdracht door ons isolatiebedrijf wil laten uitvoeren. Vraag hier online een gratis adviesgesprek in Amersfoort aan!

U heeft recht op subsidie

ISDE isolatiesubsidie 2023 De hoogte van de te ontvangen subsidie wordt berekend aan de hand van de te isoleren vierkante meters. In de onderstaande tabel kunt u de subsidiebedragen per vierkante meter aflezen die vanaf 2 april 2022 gelden: Spouwmuurisolatie: € 4 per m² Vloerisolatie: €5.5 per m² Dakisolatie: €15 per m² Zoldervloerisolatie: €4 per m² Bodemisolatie: €3 per m² Bij twee of meer isolatiemaatregelen komt u in aanmerking voor de onderstaande subsidiebedragen: Spouwmuurisolatie: €8 per m² Vloerisolatie: €11 per m² Dakisolatie: €30 per m² Zoldervloerisolatie: €8 per m² Bodemisolatie: €6 per m² De adviseur van Plus Isolatie komt graag gratis en vrijblijvend bij u langs om precies uit te rekenen hoeveel subsidie u kunt ontvangen als u besluit over te gaan op woningisolatie. Een gratis advies aanvragen doet u door het formulier in te vullen op onze website of door te bellen met 0548-547616

  Bekijk alle projecten in Amersfoort

Klanten beoordelingen in Amersfoort

9.2

score9.2
Snelheid afspraak maken9.3
Assortiment9.1
Levertijd werkzaamheden9
Documentatie materiaal9.1
Kwaliteit van het advies9.4
Kwaliteit v/d uitvoering9.2
21-06-2023
9.7
Anne van Peer

Heel goed geholpen en goede vakmensen om de klus uit te voeren. Door alle documentatie was het aanvragen van de subsidie ook een eitje! Dank jullie wel!

09-01-2023
8
René van Baardewijk

Vriendelijke mensen, goede kwaliteit. Aanrader

04-03-2022
9
E. Dekker

9 omdat ik geen 10 geef

21-10-2021
9
T van der Laan

Prima uitvoering van de spouwmuren isolatie, betrouwbare vakmensen

30-09-2021
10
J. Renes

Ze denken goed mee in oplossingen. De slangen waren te kort,maar dat werd keurig opgelost.

01-04-2021
8.8
J. van der Velden

Werk geheel volgens afspraak en geheel naar verwachting

11-01-2021
9
J. van der Velden

Prima werk

19-12-2020
8.7
Samuel van Eck

Prima advies gekregen. Ze weten waar ze over praten. Uitvoering van de werkzaamheden was goed.

18-12-2020
8.8
Maurits Mares

Prettig bedrijf, geen poespas. Duidelijk in de communicatie. Afspraak is afspraak Kan Plusisolatie zeker aanbevelen

13-11-2020
8.3
Mark Swaanen

Prima geholpen, snel geregeld en snel uitgevoerd. Afspraken prima nagekomen. Goed bereikbaar en snelle reactie. Ook fijn dat ze een dossier/uitvoerdersverklaring aanleveren voor de subsidie aanvraag. Daar had ik zelf nog niet aan gedacht (foto's maken noodzakelijk hiervoor). Dit mogen ze wat mij betreft ook best aangeven als een extra service vooraf!

15-03-2019
9.5
Doornenbal

Prima team werkt goed samen. De klant geeft men duidelijk en vriendelijk uitleg als er een vraag is.Een serieus bedrijf met betrokken personeel.

31-01-2019
9.8
M. Kleuters

prima gedaan

12-11-2018
9.7
Mark Tolboom

Snel en netjes gewerkt - klantvriendelijke vakmensen!

27-10-2018
10
Fam. de Schepper

Van afspraak maken tot adviesgesprek en uitvoering alles snel en goed geregeld.

Meer beoordelingen