• Projecten
  • Enschede
  • Beoordeling: 9.3

Enschede

Isolatiebedrijf Enschede

Wij zijn als isolatiebedrijf actief in Enschede en omgeving voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, zoldervloerisolatie, dakisolatie en bodemisolatie. Wij zijn hét isolatiebedrijf in Enschede dat voor u een totaaloplossing biedt. Ook bent u als inwoner van Enschede bij ons aan het juiste adres om spouwmuurisolatie te herstellen, spouwmuurverontreiniging te verwijderen, verouderd isolatiemateriaal te verwijderen en voor ventilatievoorzieningen. Ons isolatiebedrijf heeft in Enschede veel ervaring in het na-isoleren van verschillende woningtypen. Zo weten wij precies wat voor uw woning in Enschede de meest effectieve isolatiemethode is. Vraag op onze website een gratis adviesgesprek aan bij u in Enschede. Ga naar ons contactformulier.

Klanten uit Enschede beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.3

Bel mij terug!

Gratis en vrijblijvend isolatieadvies voor uw woning in Enschede

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Natuurvriendelijk isoleren in Enschede

In Enschede hebben wij verschillende woningen op een natuurvriendelijke wijze geïsoleerd. Wanneer u overweegt om door een natuurvriendelijk isolatiebedrijf de spouwmuren van uw woning in Enschede te isoleren dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben met succes de cursus '' natuurvriendelijk isoleren '' afgerond.
Het natuurvriendelijk isoleren van uw woning in Enschede is een opdracht die bij ons isolatiebedrijf in goede handen is. Wilt u meer informatie over deze nieuwe manier van isoleren? Lees dan meer informatie op onze uitgebreide webpagina omtrent natuurvriendelijk isoleren.

Woning Natuurvrij maken in Enschede

Op 14-11-2023 is deze woning in Enschede, provincie Overijssel natuurvrij gemaakt door isolatiebedrijf Plus Isolatie. Tijdens deze werkzaamheden zetten de isolatiemonteurs de toegangen tot de spouwmuur dicht. Dit zijn onder andere de open stootvoegen, ventilatiegaten, dilatatievoegen en gaten en kieren bij ramen of regenpijpen. Vervolgens worden er op bepaalde plaatsen exclusion flaps geplaatst. Deze flaps dienen als ontsnappingskans voor de beschermde diersoorten die in de spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Tenslotte worden er vervangende verblijfplaatsen gecreëerd. Dit doen onze isolatiemonteurs door middel van het ophangen van een vleermuiskast. Wilt u meer informatie over het natuurvrij maken en natuurvriendelijk isoleren van uw woning in Overijssel? Vraag dan op onze website een gratis adviesgesprek aan!

Plus Isolatie verzorgt voor u de ISDE-subsidieaanvraag

In 2024 is het weer mogelijk voor inwoners van Enschede om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Klanten van Plus Isolatie worden geheel ontzorgt in hun subsidieaanvraag. U komt al in aanmerking voor subsidie als u één isolatiemaatregel treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Enschede de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Enschede aanvragen.

Plus Isolatie biedt het totaalplaatje

Op 05-03-2024 heeft een werknemer van isolatiebedrijf Plus Isolatie voor onze klant uit Enschede, provincie Overijssel, de landelijke ISDE-subsidie aangevraagd. Wij helpen onze klanten met het aanvragen van de landelijke ISDE-subsidie. Als isolatiebedrijf bieden wij hierdoor meer dan alleen hoogwaardige isolatiediensten. Met de ISDE-subsidie kunnen woningeigenaren nu veel voordeliger hun woning isoleren. Het aanvragen van de ISDE-subsidie kan voor sommige mensen uitdagend zijn. Bij Plus Isolatie nemen wij daarom het volledige aanvraagproces uit handen, het subsidiebedrag wordt op uw bankrekeningnummer gestort.

Bel mij terug voor meer informatie over deze subsidieservice!

Gratis en vrijblijvend meer informatie voor uw woning in de regio Enschede

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Spouwmuurisolatie in Enschede

In Enschede hebben wij verschillende woningen mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Wanneer u overweegt om door een isolatiebedrijf de spouwmuren van uw woning in Enschede te isoleren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Deze isolatieklus is bij ons namelijk altijd in goede handen. Wij kunnen de spouwmuur van uw woning in Enschede voorzien van isolatie door middel van minerale glaswol van Knauf Supafil of door middel van HR-isofoam. Als ervaren isolatiebedrijf helpen wij u graag aan goede spouwmuurisolatie voor uw woning in Enschede. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie. Als u uw spouwmuren laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €4 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor spouwmuurisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Spouwmuurisolatie jaren 70 woning in Enschede

De isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie waren op 29-08-2023 te vinden in Enschede om aan de Schietbaanweg deze jaren 70 woning te voorzien van spouwmuurisolatie met isolatie wol. Woningen die gebouwd zijn in de jaren 70 zijn vanuit de bouw uit vaak nog niet voorzien van spouwmuurisolatie. Een logische stap om te gaan besparen op de energienota is dan ook om de muren te voorzien van een goede isolatie. De bewoner(s) aan de Schietbaanweg in Enschede gingen u al voor! Heeft u ook een woning uit de jaren 70 die wel wat isolatie kan gebruiken? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij ons isolatiebedrijf!

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie herstellen

Veel woningen die gebouwd zijn in Enschede tussen 1975 en 1991 zijn vaak onvoldoende geïsoleerd vanuit de bouw. Deze woningen zijn geïsoleerd volgens de NEN1068 die stamt uit 1981. Hierdoor is er enige isolatie aanwezig, maar deze voldoet niet meer aan de huidige isolatie eisen. Ons isolatiebedrijf heeft speciaal voor deze woningen een isolatiemateriaal dat geschikt is om ook deze woningen te voorzien van een goede na-isolatie. Wij kunnen uw huidige spouwmuurisolatie een upgrade geven zodat ook uw woning in Enschede comfortabeler en energiezuiniger wordt. Dit doen wij met HR IsoFoam. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie herstellen door middel van HR Isofoam. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor spouwmuurisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Op 09-07-2024 hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie door middel van HR isofoam. De werkzaamheden hebben plaats gevonden op 09-07-2024. De bewoners van deze woning in Enschede kunnen nu genieten van meer wooncomfort en een lagere energierekening.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie verwijderen in Enschede

Na het uitbreken van de oliecrisis in 1973 begon men zich te realiseren dat er bespaard moest gaan worden op energiekosten. Kort na deze periode zijn ook de eerste spouwmuren geïsoleerd. Er werd hiervoor een isolatiemethode en isolatiemateriaal gebruikt die niet meer voldoet aan de eisen en normen die vandaag de dag gesteld worden. De huidige bewoners van deze woningen in Enschede hebben nu soms te maken met materiaal met een lage isolatiewaarde en/of andere problemen omdat het isolatiemateriaal niet op de juiste wijze is aangebracht. Voor veel mensen die verouderde spouwmuurisolatie in hun woning hebben en dit graag willen verbeteren hebben wij ook een oplossing. Het verwijderen van verouderde spouwmuurisolatie is een klus die u met een gerust hart kunt overlaten aan ons ervaren isolatiebedrijf. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het verwijderen van UF-schuim en steenwolisolatie. Verbeter uw wooncomfort door verouderde isolatie te verwijderen en opnieuw te isoleren met hoogwaardig isolatiemateriaal. Wij zorgen dat uw woning in Enschede op het gebied van isolatie weer klaar is voor de toekomst. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie verwijderen.

Steenwol isolatie verwijderen in Enschede

Op 23-04-2019 is ons team aan de Reelaan in Enschede druk geweest met het verwijderen van verouderde steenwolisolatie verwijderen. Het bestaande oude isolatiemateriaal voldeed niet meer aan de gestelde isolatienormen van tegenwoordig en de bewoner(s) aan de Reelaan hadden ondanks de bestaande isolatie last van een koude trek vanuit de muren. De bewoners hadden via internet ons isolatiebedrijf gevonden en een adviesgesprek aangevraagd via onze website. Even later is onze isolatieadviseur is ter plaatse geweest. Die heeft beoordeeld dat het verwijderen van de oude steenwolisolatie en het opnieuw isoleren met minerale glaswol van het merk Knauf Supafil een uitstekende manier is om de isolatiewaarde up te graden en om de koude trek vanuit de muren tegen te gaan. Niet veel later hebben de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie de muren opnieuw geïsoleerd met minerale glaswol.

Spouwvervuiling verwijderen

In de jaren 20 werden er voor het eerst woningen gebouwd met een spouwmuur. Bouwkundigen hebben dit destijds bedacht om doorslaand vocht tegen te gaan. Tijdens de bouw van deze woningen zijn niet alle bouwvakkers even secuur geweest. Het kan zijn dat er puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Hierdoor kan er een koudebrug ontstaan. Een koudebrug is een contact punt tussen de binnen en buitenmuur. De meeste isolatiebedrijven geven dan direct aan dat het isoleren van deze spouwmuur geen optie is. Plus Isolatie kan voor uw woning in Enschede een stap verder gaan. Wij kunnen namelijk in de meeste gevallen dit puin verwijderen, waardoor spouwmuurisolatie wel weer mogelijk is voor uw woning! Lees hier meer informatie over spouwvervuiling verwijderen.

Spouwverontreiniging verwijderen in Enschede

In Enschede aan de Deurningerstraat hebben wij op 08-11-2019 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van ons isolatiebedrijf zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Deurningerstraat in Enschede verzekerd zijn van een goede isolatieschil.

Vloerisolatie in Enschede

Veel woningen in Enschede beschikken over een kruipruimte onder de vloer. Deze kruipruimtes zijn vaak slecht geïsoleerd waardoor er vanuit deze kuipruimte kou de woning kan binnendringen. Om dit tegen te gaan is het laten aanbrengen van vloerisolatie door ons isolatiebedrijf een uitstekende oplossing. De vloerisolatie zorgt voor meer wooncomfort en een lagere energierekening. Wij hebben een breed scala aan isolatiemogelijkheden voor vrijwel iedere vloer in Enschede. Voor vloerisolatie gebruiken wij de volgende isolatiematerialen: Icynene vloerisolatie, RWF/HFO vloerisolatie en EPS-isolatieparels. Alle isolatiemogelijkheden die wij voor vloerisolatie aanbieden hebben een uitstekende isolatiewaarde. De Rd-waarde van vloerisolatie is afhankelijk van de aangebrachte laagdikte. Hiervoor komt altijd eerst een adviseur van ons isolatiebedrijf gratis en vrijblijvend bij u op locatie in Enschede. Lees hier meer over onze vloerisolatieproducten. Als u uw vloer laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €5,50 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor vloerisolatie maar liefst €11 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Vloerisolatie in Enschede, provincie Overijssel

Plus Isolatie heeft de vloer van deze woning in Enschede aan de Huttensmidhoek op 19-07-2024 voorzien van vloerisolatie. Hierbij hebben we de onderkant van de vloer naadloos geïsoleerd. Dankzij de vloerisolatie is de koude vloer van de bewoners aan de Huttensmidhoek in Enschede verleden tijd! De bewoners van deze woning zijn uitermate tevreden met hun keuze voor vloerisolatie. Niet alleen hebben ze nu geen last meer van een koude vloer, maar ook merken ze dat hun energierekening aanzienlijk is gedaald. Bovendien ervaren ze een veel gelijkmatiger temperatuur in huis, wat zorgt voor een comfortabeler leefklimaat, vooral tijdens de koudere maanden. Door te kiezen voor Plus Isolatie hebben ze niet alleen gekozen voor kwaliteit en vakmanschap, maar ook voor duurzaamheid en comfort. Hun investering in vloerisolatie heeft zichzelf al snel terugverdiend en ze genieten nu dagelijks van de voordelen ervan.

Bel mij terug!

Gratis en vrijblijvend isolatieadvies voor uw woning in Overijssel

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Bodemisolatie in Enschede

Bodemisolatie passen we met name toe in vochtige kruipruimtes. Op sommige plekken in Enschede ligt de grond gemiddeld wat lager. Hierdoor is de kans op een vochtige/natte kruipruimte een stuk groter. Vooral voor deze woningen is bodemisolatie een ideale manier om af te rekenen met optrekkend vocht. Ook wordt er vaak voor bodemisolatie gekozen als de kruipruimte niet geschikt is voor vloerisolatie. Dit is met name het geval als de kruipruimte minder diep is dan 45 centimeter. Wij hebben in Enschede al verschillende woningen mogen voorzien van bodemisolatie. De bodemisolatie heeft naast comfort ook een functie voor het beschermen van de balkconstructie onder uw vloer. Voor de bodemisolatie gebruiken we EPS-parels. Deze isolatieparels kunnen in verschillende laagdiktes worden aangebracht. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Als u uw bodemvloer laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €3 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor bodemisolatie maar liefst €6 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Bodemisolatie aan de Poortbultenhoek in Enschede

Op 03-06-2024 hebben wij deze kruipruimte in Enschede voorzien van  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaalt de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Kruipruimte isolatie verwijderen (isolatieparels & isolatiechips) in Enschede

Soms is het nodig om de bestaande kruipruimte isolatie, zoals isolatieparels of isolatiechips, uit de kruipruimte te verwijderen. Dit kan vereist zijn bij lekkage aan de waterleiding of bij de installatie van nieuw leidingwerk. Isolatiebedrijf Plus Isolatie biedt ook oplossingen voor deze vraagstukken met betrekking tot het verwijderen van kruipruimte isolatie bij u in Enschede.

Let op: Wij verzorgen uitsluitend de verwijdering van isolatieparels of isolatiechips. Voor het verwijderen van oude steenwoldekens of ander isolatiemateriaal dat aan de onderzijde van de vloer is bevestigd, bieden wij geen oplossing.

De verwijderde kruipruimte-isolatie wordt verzameld in Big Bags en tijdelijk opgeslagen om op een later moment opnieuw onder de vloer van uw woning in Enschede te blazen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het oude isolatiemateriaal door ons te laten afvoeren. Deze optie wordt vaak gekozen als bijvoorbeeld een schuimbetonvloer gestort moet worden.

Dakisolatie in Enschede

Ons isolatiebedrijf heeft al een groot aantal daken in Enschede voorzien van dakisolatie van hoogwaardige kwaliteit. Dakisolatie is een goede manier om energie te besparen, of om van de zolder een aangename leefruimte te maken. De gerealiseerde energiebesparing kan oplopen tot wel 30% op jaarbasis. In de winter kan er na dakisolatie veel minder warmte ontsnappen naar buiten, terwijl dakisolatie in de zomermaanden zorgt dat de zolderverdieping lekker koel blijft. Bij Plus Isolatie gebruiken we de isolatiematerialen Icynene PUR-schuim, Knauf Timerberframe, PIF isolatiefolie of RWF/HFO isolatie. Deze dakisolatiematerialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en beschikken over een uitstekende isolatiewaarde zodat het comfort en de energiebesparing optimaal is. Vraag een offerte aan via onze website. Een adviseur van ons isolatiebedrijf komt gratis en vrijblijvend langs in Enschede. Lees hier meer informatie over dakisolatie. Als u uw dak laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €15 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor dakisolatie maar liefst €30 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Dakisolatie in Enschede aan de Toekomststraat

Plus Isolatie heeft op 25-06-2024 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Enschede hun woning op 25-06-2024 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. De bewoners van deze woning zijn bijzonder verheugd over hun keuze. Niet alleen ervaren ze nu een comfortabele leefruimte op zolder, maar ze merken ook direct het verschil op hun energierekening. Met de isolatielaag die nauwkeurig is aangebracht, kunnen ze gemiddeld tot wel 30% besparen op hun energiekosten. Dit betekent niet alleen een aanzienlijke kostenbesparing op lange termijn, maar ook een vermindering van hun ecologische voetafdruk. Dus als u ook op zoek bent naar een isolatieoplossing voor uw woning in Enschede, aarzel dan niet om contact op te nemen met Plus Isolatie. Wij staan klaar om u te voorzien van professioneel advies en hoogwaardige isolatiediensten die voldoen aan uw behoeften en budget.

Zoldervloerisolatie in Enschede

Voor zoldervloerisolatie bent u bij ons isolatiebedrijf aan het juiste adres. Wij hebben in Enschede al meerdere woningen hiervan mogen voorzien. Zoldervloerisolatie is een uitstekend alternatief voor dakisolatie als u uw zolder uitsluitend voor opslagruimte gebruikt. Hiervoor gebruiken wij minerale glaswol van Knauf Supafil. Zoldervloerisolatie zorgt naast energiebesparing ook nog voor een akoestische demping. Wilt u meer informatie over zoldervloer isolatie in Enschede? Of wilt u een gratis adviesgesprek van ons isolatiebedrijf in Enschede?. Vraag dan hier een gratis adviesgesprek aan. Als u uw zoldervloer laat isoleren, dan komt u in aanmerking voor €4 isolatiesubsidie per vierkante meter. Indien u twee of meer isolatiemaatregelen treft, kunt u voor zoldervloerisolatie maar liefst €8 per vierkante meter subsidie ontvangen van de Rijksoverheid.

Voorbeeld van zoldervloerisolatie in Overijssel.

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Lipperkerkstraat in Enschede hebben wij op 28-02-2022 de  zoldervloer geïsoleerd. Hierbij is het glaswolvan het merk Knauf Supafil als isolatiemateriaal gebruikt.

Isolatieadvies in Enschede

Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf komt op de afgesproken datum en tijdstip bij u op locatie in Enschede. Na een introductie en uitleg over verschillende isolatiemethodes gaat de adviseur controleren of de gewenste isolatiewensen voor uw woning in Enschede ook daadwerkelijk mogelijk zijn. Zo bekijkt de adviseur bepaalde constructies van uw woning en controleert hij de gesteldheid van de spouwmuur. Aan de hand van de verzamelde gegevens, denk bijvoorbeeld aan de spouwbreedte en het aantal vierkante meters, stelt de adviseur vrijblijvend een isolatie offerte op. U kunt uiteraard zelf beoordelen of u de isolatieopdracht door ons isolatiebedrijf wil laten uitvoeren. Vraag hier online een gratis adviesgesprek in Enschede aan!

U heeft recht op subsidie

ISDE Isolatiesubsidie 2024 De hoogte van de te ontvangen subsidie wordt berekend op basis van de te isoleren vierkante meters. In de onderstaande tabel kunt u de subsidiebedragen per vierkante meter aflezen: Spouwmuurisolatie: €4 per m² Vloerisolatie: €5,5 per m² Dakisolatie: €15 per m² Zoldervloerisolatie: €4 per m² Bodemisolatie: €3 per m² Bij het laten uitvoeren van twee of meer isolatiemaatregelen komt u in aanmerking voor de onderstaande subsidiebedragen: Spouwmuurisolatie: €8 per m² Vloerisolatie: €11 per m² Dakisolatie: €30 per m² Zoldervloerisolatie: €8 per m² Bodemisolatie: €6 per m² De adviseur van Plus Isolatie komt graag gratis en vrijblijvend bij u langs om precies uit te rekenen hoeveel subsidie u kunt ontvangen als u besluit over te gaan op woningisolatie. U kunt een gratis advies aanvragen door het formulier in te vullen op onze website of door te bellen naar 0548-547616.

  Bekijk alle projecten in Enschede

Klanten beoordelingen in Enschede

9.3

score9.3
Snelheid afspraak maken9.5
Assortiment9.5
Levertijd werkzaamheden9.2
Documentatie materiaal9.1
Kwaliteit van het advies9.4
Kwaliteit v/d uitvoering9.4
21-05-2024
9.2
J.P. Elgersma

Snel in afspraken maken. Hulpverlenend en meedenkend. Juiste kennis en vooral soepel. Alles ging heerlijk soepel. Laat de winter maar komen.

13-05-2024
7.3
N.K. Meka

Tevreden met de werk maar de levertijd is heel lang. Ik heb in de eerste week van februari de offerte getekend en de werk is uitgevoerd in 8 mei. De mannen waren op tijd, professioneel en vriendelijk.

02-04-2024
9.8
Henk Vogelzang

Keurig aangebrscht door vakkundig personeel.

19-07-2023
10
J.H.G. Kosters

Super

29-06-2023
10
Brian Pieper

Wij zijn goed en vriendelijk geholpen Echt een aanrader

25-06-2023
10
Bart Slot

Van begin (startgesprek) tot eind (uitvoering) is PlusIsolatie een uitstekende keuze geweest voor ons huis uit 1925!

19-05-2023
10
H. ter Huerne

Er is goed werk geleverd.

21-03-2023
10
Marcel Schildkamp

Super leuke aardige jongens hier aan het werk gehad. Strak werk geleverd.

21-03-2023
10
Daryll Vosskühler

Duidelijke communicatie, snelle opvolging en betrouwbaar.

01-03-2023
10
Nenad Vasiljevic

Paar weken geleden spouwmuur laten isoleren van jaren 30 woning met Knauf supafil. Super goed geholpen. Goed advies gehad over de mogelijkheden voor de spouw isolatie. oplevering was super goed, goed uitleg gehad wat er ging geburen en na de werkzaamheden werd alles netjes opgeruimd en afgevoerd. De dag van uitvoering was best koud, na de isolatie kon je meteen al merken dat het in hele woning behagelijker is en dat woning snel opwarmt en warmte goed vasthoudt.

27-01-2023
10
Arnold van Goor

Snel en goed gewerkt geen minpunten

13-01-2023
8.7
Marijke van de Loo

Zeer prettig contact

12-01-2023
10
Bart Meijer

Meer dan tevreden over de uitgevoerde opdracht. Snel en vakkundig. Kan Plus Isolatie zeker aanraden.

12-01-2023
9.2
Jan en Hermien Balster

Goed werk mannen!

09-01-2023
10
Ellis Hagedoorn

Wij zijn heel erg tevreden over PlusIsolatie. Goede voorlichting gehad. Iets duurder dan andere leveranciers maar we hadden een goed gevoel en dat is veel waard. Ook is de spouwmuurisolatie goed en vakkundig gedaan. Alles netjes opgeruimd achter gelaten. Wij bevelen PlusIsolatie zeker aan

09-01-2023
8
Mariska Platvoet

Fijn en betrouwbaar bedrijf. Isolatie goed uitgevoerd

09-01-2023
10
R. Braaksma

Zeer tevreden over afspraak en uitvoering

08-01-2023
9
V. Nobilio

gezien de staat van de spouwmuur (biedt weinig mogelijkheid voor isolatiemateriaal), is hieraan een goede oplossing voor toegepast (advies). Goed werk.

23-12-2022
10
Jan Geerdink

Zowel advies als uitvoering was goed, niets op aan te merken!

12-10-2022
9.5
John Bekkers

De dakisolatie werd zeer snel na opdracht uitgevoerd, de spouwmuurisolatie daarentegen moesten we achteraan bellen. Daarna werd het ook heel snel uitgevoerd. De kwaliteit van de afwerking had hier en daar iets beter gekund. Maar het was de laatste dag voor de vakantie van de uitvoerenden. Over het algeheel was het prima. We zijn pas 100 % tevreden als de besparing voldoet aan de verwachtingen.

30-06-2022
7
Frank van der Veen

Tevreden over het geleverde werk

24-06-2022
10
Richard Scholten

alles is naar wens verlopen en goed afgewerkt. gr richard

26-04-2022
10
Richard Scholten

alles naar wens uitgevoerd en netjes.

28-02-2022
10
Agaath Muijsken-Cornel

Werkelijk alle lof voor hoe snel en goed het werk is uitgevoerd!!

11-02-2022
10
H. Dresselaers

Eerlijk advies bij aanpassing van de werkzaamheden.

30-11-2021
8.7
Rens Dommerholt

Top uitgevoerd. Het zou alleen prettig zijn als het extra vulmateriaal ook opgeruimd zou worden, nu zwierf dat rond. Verder snel, en goede prijs/kwaliteit verhouding

09-11-2021
9.2
Kylie Bremer

Goede hulp, fijne en snelle service!

29-10-2021
9.3
Geert Haisma

Prettige samenwerking, goede uitvoering van het werk.

20-10-2021
10
Oude Bos

Sneller kon het niet. Ik had erg geluk. Binnen een week van afspraak tot en met uitvoering. Dus, direct ging niet zoveel warmte via de bodem verloren. Ik ben blij.

30-08-2021
9.5
Dirk Wentink

Vriendelijke mensen, zowel de adviseurs die uitstekend advies hebben gegeven als de uitvoerders die puik werken hebben geleverd. Fijn is ook dat ze op elk moment uitleg willen geven over wat ze aan het doen zijn of als ze iets tegenkomen.

11-07-2021
7.7
G.B.A. Savonije

Het dichtvoegen van de vloerroosters, de erker dat gaat nog wel. Maar van de zijmuur SCHANDALIG.

02-07-2021
8
Rick Mos

Keurig werk geleverd

11-06-2021
8.3
W.H. Nepveu

Prima advies en uitvoering

10-06-2021
10
Margo van Der Burg

Alles volgens afspraak keurig geregeld.

26-05-2021
9
Erik de Weerdt

Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Ze waren keurig op tijd en lieten alles ook weer netjes achter.

29-03-2021
8.3
W.H. Nepveu

Vriendelijke mensen en goed advies

18-03-2021
10
R. Kerklau

Heldere uitleg en documentatie vooraf over de diverse mogelijkheden. De afspraak werd al snel gemaakt voor de uitvoering. Monteurs leveren goed werk en communiceren prettig. Ik kan Plus Isolatie van harte aanbevelen!

20-12-2020
10
F. Van Eijzeren

Goed werk afgeleverd, goede service

16-11-2020
9.8
Gering

Top, ben benieuwd naar de besparing

09-11-2020
10
Manfred de Vries

Snel en netjes uitgevoerd

05-09-2020
10
Robert Bakker

Zeer tevreden

14-08-2020
9.2
Marcel Slot

Keurig gewerkt. Goede uitleg over de werkzaamheden en de isolatie.

12-06-2020
8.5
Marcel Slot

Afspraak en uitvoering snel geregeld. Schoon opgeleverd. Eerst de vloerisolatie. In augustus de spouwmuurisolatie. Wat het aan energiebesparing oplevert is nog afwachten. Wel subsidieregeling van de overheid.

10-06-2020
9.5
Hutter

Zeer tevreden

04-05-2020
9.7
Levi Ram

Bij mij is door Plus Isolatie de spouwmuur geïsoleerd. Ik ben heel erg te spreken over de communicatie, het maken van de afspraken, de prijs, de uiteindelijke uitvoering en het resultaat. Mijn woning is een stuk beter geïsoleerd en ik merk een groot verschil in de stookkosten. Mijn huis is nu ver onder het gemiddelde met het verbruik van gas waar ik als milieu bewuste jongeling erg trots op ben. Het is ook langer comfortabel warm en de temperatuur gaat minder op en neer. Dit is trouwens ook erg goed voor sommige van onze huisdieren en muziekinstrumenten die last hebben van temperatuurwisselingen. Ik ben zeer te spreken over all facetten van deze ingreep en ik wil als laatste nog meegeven dat ik het klusteam erg aardig en bizar professioneel vond.

19-03-2020
10
J. Knol

Hebben netjes hun werk gedaan. Ben zeer tevreden.

03-03-2020
8
Daan Prins

Kwaliteit uitvoering moet nog blijken.

05-02-2020
7.7
J. Faber

Vlotte medewerkers. Prima advies. Snelle levering door kundige medewerkers. Opruimen had wat beter gekund.

21-11-2019
7.8
Roelvink

Vlotte service, goed advies en vlotte uitvoering. Effect moet nog blijken.

21-11-2019
7.8
Otte Haitsma

Over het algemeen snel en goed geholpen. 2 aandachtspunten: De adviseur ging een gat boren om de diepte te meten maar had geen gereedschap op te checken voor leidingen onder de vloer. Achteraf kwam ik erachter dat het plafond in de meterkast niet dicht was, er was materiaal de meterkast in gelekt. Het was beter geweest als dit van tevoren was opgemerkt.

17-11-2019
10
Diepeveen

spouw isolatie was snel geregeld, nog wachten op vloer isolatie, en informatie over het terug krijgen van de subsidie.

08-11-2019
9.8
Joost Brugge

Goed en betrouwbaar bedrijf. Alles netjes volgens afspraak gedaan. Aanrader.

04-10-2019
9
K Chang

Netjes uitgevoerd, duurde wel even qua planning

29-04-2019
8
J.P. Anemaet

De kwaliteit van uitvoering was wat mij betreft matig. Onze woningen zijn wat ouder en het het metselwerk is fragiel. Dat was bij de uitvoerenden bekend omdat ze in het verleden al een andere woning uit ons complex hadden geïsoleerd. Bij het boren van de gaten in de muren zijn er voegen kapot geboord en stenen uit elkaar en in de muur gedrukt. Dat zal moeten worden hersteld. Bij het verwijderen - het uit de spouw blazen - van de steenwol zijn de boorgaten waar niet werd geblazen niet dicht gemaakt. Het resultaat was dat veel steenwol niet werd afgezogen maar uit de boorgaten werd geblazen. Bij navraag werd verteld dat de gebruikte schuimpluggen bij deze muren er toch weer uit zouden worden geblazen. Dat was bij de eerdere behandelde woning gebleken. De steenwol die zo vrijkwam is weliswaar min of meer alsnog opgeruimd door het op te zuigen maar het heeft zich toch verder in mijn tuin verspreid en ik moest het naderhand met de hand verwijderen. Dat er geen alternatieve oplossing voor de problemen met de pluggen was bedacht vind ik niet professioneel. De tweede dag was er kennelijk nogal wat haast. Zowel voor als achter de woning is een boorgat niet dichtgemetseld. Mijn conclusie is dat er van te voren te weinig aandacht is besteed aan de kwaliteit van de bestaande voegen. Ik denk dat er kleinere gaten hadden kunnen worden geboord en dat er even had kunnen worden nagedacht over waar er zou worden geboord.

23-03-2019
8.7
R. van der Walle

gemotiveerd personeel . stefan is zeer bedreven en weet van aanpoten . scot moet nog iets sneller worden maar doet zijn best .

21-03-2019
10
W. Wolterink

naar tevreden uit gevoert en netjes

01-11-2018
10
Bernd Feldmeier

Is alles top

Meer beoordelingen