Muur isolatie en herstel Knipvoeg

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Muur isolatie en herstel Knipvoeg

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Enschede
Straatnaam:Brinkstraat
Soort isolatie:Muurisolatie aanbrengen
Uitvoerdatum:15-01-2020
  • Muurisolatie aanbrengen
  • Knipvoeg herstellen
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Enschede

Muur isolatie en herstel Knipvoeg

 

Muurisolatie Enschede

Op woensdag 15-01-2020 zijn ook de bewoner(s) aan de Brinkstraat voorzien van muurisolatie. De muur is geïsoleerd met glaswol van het merk Knauf Supafil, hierdoor is de woning nu makkelijker warm te stoken. Daarnaast blijft de gestookte warmte in de woning langer behouden. Dit zorgt uiteindelijk weer voor een besparing op de energierekening!

Is muurisolatie ook bij mijn woning mogelijk?

Het schilt per woning of muurisolatie mogelijk is. U kunt er van uit gaan dat als uw woning gebouwd is na 1924 dat uw woning over spouwmuren beschikt. Als uw woning bebouwd is na 1980 is er een grote kans dat de muren van uw woning vanuit de bouw uit al geïsoleerd is. Vraag daarom één van onze adviseurs om te beoordelen uw woning geschikt is voor muurisolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Enschede

offerte spouwmuurisolatie

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Enschede aan de Brinkstraat na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan het herstellen van de knipvoeg.

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Enschede de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Brinkstraat in Enschede 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.