Spouwmuurisolatie Lievelde

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Lievelde

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Lievelde
Straatnaam:Lievelderweg
Soort isolatie:Jaren 60 woning isoleren
Uitvoerdatum:05-02-2020
  • Jaren 60 woning isoleren

Lievelde

Spouwmuurisolatie Lievelde

Lievelde

Spouwmuurisolatie Lievelde

 

Lievelde, 05-02-2020

Spouwmuurisolatie jaren 60 woning in Lievelde

Het isoleren van een jaren 60 woning is voor Plus Isolatie een veel uitgevoerde isolatieklus.
Voorafgaand dit isolatie proces heeft onze isolatieadviseur vastgesteld dat spouwmuurisolatie van deze jaren 60 woning een uitstekende manier is om te besparen op de stookkosten. De bewoners kunnen nu dankzij de spouwmuurisolatie van deze jaren 60 woning een besparing van tot wel 25% verwachten op hun energiekosten. De warmte blijft nu beter in het huis waardoor de verwarming in koudere periodes van het jaar minder vaak/lang aan hoeft om de gewenste binnentemperatuur te behalen. Gezien de huidige stijging van de gasprijzen is dit een verstandige investering!

Jaren 60 woning isoleren, moet ik dat nou wel doen?

Veel mensen vallen voor de karakteristieke uitstraling van een jaren 60 woning. Met name de bouwstijl en de uitstraling is wat veel mensen aanspreekt. Een nadeel kan zijn dat woningen uit de jaren 60 hogere energiekosten met zich mee brengen dan een gemiddelde woning. In deze bouwperiode stond energiebesparing niet op prioriteit nummer 1. Wel werden de huizen in de jaren 60 gebouwd met de bedoeling om meer dan 100 jaar mee te gaan. De bouwconstructie ziet dan ook goed in elkaar. Zo ook bijvoorbeeld de spouwmuren. Door de jaren hebben wij gemerkt dat juist de spouwmuren van een jaren 60 woning uitstekend te isoleren is. De spouwmuur is vaak schoon en breed genoeg om op een verantwoorde manier te isoleren. Ook het type steen en het voegwerk van een jaren 60 woning is vaak van hoge kwaliteit!

Samenvattend:

Uw jaren 60 woning isoleren is bij ons in goede handen. Ons team van professionele isolatiemonteurs nemen de tijd om de spouwmuurisolatie op de juiste manier aan te brengen. Ook zijn de meeste woningen uit de jaren 60 zeer geschikt voor spouwmuurisolatie. Vraag vrijblijvend een isolatieadviesgesprek aan om uit te rekenen hoeveel u kunt besparen met het isoleren van uw eigen karakteristieke woning uit de jaren 60!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Lievelde

offerte spouwmuurisolatie

Klant beoordeling

05-02-2020
Naam:S. Gralike
Woonplaats:Lievelde
Soort isolatie:Jaren 60 woning isoleren
9.5

Snelheid afspraak maken9
Assortiment9
Levertijd werkzaamheden10
Documentatie materiaal10
Kwaliteit van het advies9
Kwaliteit v/d uitvoering10

Ervaring van onze klant:na een duidelijk intake gesprek, een maand later de uitvoering. netjes en vlot gewerkt.nadien hebben ze omgeving opgeruimd.keurig. de 2e dag al behaaglijk in huis. dank